Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tim Burton's The Nightmare Before Christmas: Oogie's Revenge

Playstation 2
Tim Burton's The Nightmare Before Christmas: Oogie's Revenge
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    30 september 2005
  • Utvecklare
    Capcom
  • Antal ägare
    15
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 12/01 -06 17:55

Handling / story / vad man gör i spelet
Jack Skellington återvänder till Halloween Town efter en semester. När Jack har varit borta har den onde Oogie Boogie tagit över Halloween Town och dess invånare. Ditt uppdrag blir att rädda Halloween Town från Oogie Boogie och Lock, Shock & Barrel. (Tre barn som återupplivade Oogie Boogie.) Som vapen har man The Soul Rubber, som är som en grön, lång piska. Senare i spelet kan man bli Pumkin King och spruta eld eller Jack Santa som kan kasta presenter som attackerar. Man går runt på Halloween Town's mörka gator, kyrkogårdar och gamla slott och slåss mot Oogie Boogie's monster. Jag gillar just boss-striderna, för att bossarna sjunger alltid, och låtarna är rätt bra. När man slår på bossarna tappar dom även små noter. När man samlar tillräckligt många låser man upp ett litet minispel när man själv och bossen börjar dansa. Trycker man på rätt knappar i rätt ordning gör man en massa extra skada.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det var ett väligt roligt och bra spel, med roliga detaljer, (T.ex ett skelett som hänger i en snara och läser samtidigt!) snygg grafik och bra musik! Det finns några saker som otroligt irriterande, som t.ex att varje gång man använder The Soul Rubber så säger Jack "Soul Rubber" och att när man ska spara så måste man gå till en kille som ofta inte hittar till.

Betyg till spelet
Grafiken är jättebra! Allt är jättebra gjort och miljöerna är häftiga! Spelkänslan är också bra, det går liksom inte att förklara. Ljudet i spelet är också jättebra! Halva spelet är typ bara att höra musiken. Bra bakgrundsmusik, bra musik när man slåss mot bossar. Men att höra samma enformiga sång när man slåss mot vanliga fiender som t.ex skelett är jättejobbigt. Det här spelet är så otroligt bra att det håller jättelänge!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8