Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tiger Woods PGA Tour 06

Playstation 2
Tiger Woods PGA Tour 06
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    26 september 2005
  • Utvecklare
    EA Sports
  • Antal ägare
    23
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 9

Speltest av bopy1

Inskickad av bopy1 den 23/06 -06 22:28

Handling / story / vad man gör i spelet
I Tiger Woods PGA Tour 06 så kan du göra massor av saker inom golf. En nyhet är rivalläge där du ska försöka bli bästa golfspelaren genom alla tider och din största rival är ingen mindre än Tiger Woods som försöker också bli bäst genom tiderna och han ger dig svåra utmaningar. Du kan också tävla på PGA Touren där du kan tjäna pengar och vinna massor av troféer. Sen så finns det realtidskalender där det kommer upp en ny tävling varje dag. När du spelar en tävling när det kanske är en stor dag som Jul så är tävlingen lite större. Om du har kompisar så finns det bra med spellägen att välja på. Och om din spelare vill bli bättre så finns det erfarenhetspoäng att tjäna. Kläder, klubbor och bollar finns också att köpa och din spelare kan bli lite bättre när du köper såna saker. På golfbanan så finns det en ny nyhet och det är Gamebreaker som gör att du skjuter hårdare. På greenen så kan man nu putta analogt med högerspaken. Det finns ungefär 10-15 banor att välja på, varav tre är fantasibanor.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är kul och det finns massor av spellägen att välja på. Banorna ser seriösa ut och det är en härlig grafik. Spelkänslan är världsklass vad en man spelar. Det känns som om man är bäst i världen på golf när det går bra.

Köp det här spelet, du behöver inte tycka om golf jätte mycket. Så köp det alltså.

Betyg till spelet
Grafiken är härlig och golfbanorna ser vackra ut. Gubbarna ser riktiga ut och man kan tro att det är riktig golf på tv.

Spelkänslan är strålande när man ska skjuta ut bollen, putta eller helt enkelt vad som helst. Det känns som om man spelar på riktigt.

Ljudet är dåligt, med tråkig bakgrundsmusik som nästan förstör hela spelet. Dock är kommentatorerna bra som förklarar mycket. Dom förklarar ditt spel och hur banorna ser ut m.m.

Hållbarheten är världsklass eftersom det finns så mycket spellägen att välja på.

Totalbetyg: 9 Ljud: 6 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10