Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











This is Football 2004

Playstation 2
This is Football 2004
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    37
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.6

Speltest av fops

Inskickad av fops den 31/07 -06 16:35

Handling / story / vad man gör i spelet
Äntligen har ett bra fotbollsspel med kvaliteé kommit ut. This Is Football serien har alltid varit min favorit. Och nu kommer den i repris. Nu har de verkligen lyckats med att göra ett bra spel, om man jämför med de tidigare spelen i serien. Det handlar bara om att vinna, och spela ut det andra laget för att låsa upp större utmaningar.

Detta spel går ut på att man skall spela matcher och vinna pokaler, låsa upp hemligheter och mycket annat. Man kan spela cuper, vanliga matcher, special cuper, skapa egna cuper, och det finns ett hav av ligor att välja mellan. Du kan döpa om en gubbe om du vill också, dock kan man inte skapa egna. Man kan låsa upp hemligheter så som specialljud under spelets gång, som t.ex cirkuskommentatorer och snabba kommentatorer m.m. Knapparna är väldigt lättlärda och du kan till och med filma i spelet. En väl gjord kunskap. Spelet går ut på att vinna allting för att klara ut spelet. Sen ska du också vinna med t.ex 10-0 för att låsa upp hemligheter. Du kan också låsa upp all-star lag. Sen går du ju också att ha med multiplayerfunktionen, du har två ikopplade kontroller (eller fler) och väljer lag när det väl är dags. Spelet är inte på svenska, så jag tycker du skall kunna lite engelska (vilket många säkert kan) innan du spelar detta spel.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är ett välgjort och intelligent spel. Det är lätt att hitta dit man vill i spelet och väldigt simpla knappar att trycka på under spelets gång. Det är inget fel med grafiken, den är helt okej, dock inte perfekt. Det är i varje fall ett spel som är mer än värt att köpa, för du faller dig in i spelet på bara några matcher. Då blir allt underbart. Jag satt och spelade en hel natt bara för att nå till nästa division, så du blir inte less kan jag säga. Allt i spelet är över okej gränsen. Om du har lust att köpa nya spelare till ditt lag så är det bara att spara ihop lite pengar och köpa dem, så enkelt som det låter. Detta spelet är ett sport spel, och sport spel ska vara bra. Detta är ett definitivt exempel.

Betyg till spelet
Grafiken : Grafiken stämmer väl hyfsat bra. Man ser när de andas (det kommer rök) som det brukar när man andas när det är kallt, bara det att det gör det när det är varmt också!? men man skall inte haka upp sig på en sådan bagatell. Istället ska man hänga sig på de dåliga fintningsalternativen, finns två stycken. Sen måste man springa rakt fram. Sen så går skotten ALLTID i hörnen / krysset. T.ex om man har öppet mål och står i mitten av målet så kommer skottet styras alldeles vid stolpen, ibland missar man till och med. Detta är en sak man kan bli riktigt arg på ofta. Annars kan det finnas folk som tycker det är snyggt med mycket skott i kryssen, det är ju okej. Men inte när man missa mål i en avgörande match med en minut kvar, eller hur?

Spelkänsla : Denna punkt får en tia eftersom det finns inget att klaga på. När man väl börjar spela, så fortsätter man, och fortsätter och fortsätter! Som jag nämnde tidigare, man sitter flera nätter och skaffar de bästa spelarna och når division nr 1!

Ljud : Ljudet sitter inte så fint. Det duger ju men kommentatorerna, eller skall jag säga kommentatoren säger samma sak ofta, och då menar jag ofta. Min pappa har till och med sagt att han hör när han säger samma sak säkert tre gången i minuten. Men om du vill så finns ju alltid fjärrkontrollen att trycka av ljudet på...

Hållbarhet : Detta spel kan man spela hur länge som helst, och det går aldrig sönder. Allt är perfekt, förutom en sak. Spelet hakar upp sig ofta. Det händer alltid när man har spelat en match, och den skall ladda upp menyn. "EUHEUY" Sen måste man börja om sitt sju timmars arbete. Så spara efter varje match är mitt råd. Sen så är det väldigt lätt att spara över sina spel, om man råkar komma åt X så sparas det direkt, alltså det kommer ingen ruta som frågar t.ex "Vill du skriva över denna fil?" eller något liknande, så se upp med det om du köper detta spel.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10