Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Urbz: Sims in the City

Playstation 2
The Urbz: Sims in the City
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    12 november 2004
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    175
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.4

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 09/01 -06 14:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Man kommer först till sin första längenhet då man träffar en kille som är den kändaste av alla urbz ch heter Darius. Han kommer att berätta vad du ska göra. Och det är att bygga upp sin respekt och att man ska ha stil. Man kommer få uppdrag och man kommer till olika gator där alla har olika stilar som man måste följa. Och vid midnatt så ska man gå till en fest. I festen så möter man Darius som kommer ge en maktbehandling som du sen ska göra mot en skurk och det beror på vilken gata som du är på. Men man måste gå förbi vakten för att ens kunna gå till festen. Om du ska gå förbi vakten så måste du ha mycket respekt och klä dig i den stilen som männikorna gör. Och för att skaffa pengar så måste du jobba och när du jobbar så får jobba. Inte som the sims spelen att du inte gör något. Och när du har mycket pengar så kan du köpa saker till din lägenhet. Och när du ska köpa något så måste du gå till en kassaparat som finns i varje gata.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är så roligt att spela. Man får ha tatueringar, percingar och tillomed ett husdjur. Det finns så mycket man kan göra och man tröttnar inte ens på spelet. Man kan ha ett eget gäng och då kan man styra personerna som e med i gänget. Men det är lite svårt att få med några för att man inte är så bra kompis. Så man ska lära känna dom innan man frågar.

Betyg till spelet
grafiken är jätte bra så den får en 10:a av mig.
spelkänslan är världsklass så en 10 får den.
Ljudet är jättebra så den får en 10:a och låtarna som finns kommer från the black eyed peas.
hållbarheten får en 10:a man kan inte klara av spelet, men man kan säga när man har blivit känd och kommit till Darius hus så klarar man av spelet.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10