Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims: Bustin' Out

Playstation 2
The Sims: Bustin' Out
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  19 december 2003
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  312
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.1

Speltest av Patrikkk

Inskickad av Patrikkk den 27/06 -06 22:00

Handling / story / vad man gör i spelet
I The Sims Bustin' out finns det en rad coola saker att göra. Man kan t.ex. åka till olika platser. Discos, labb och allt det nu kan finnas. Om man kör på ''Slå dig lös'' så får man ha ett eget fordon också! Om man spelar så, då går det ut på att få bra jobb, bli befordrad och lösa olika ''Uppdrag'' ungefär. Folken eller simmar som de kallas i spelet kan även bli kära och allt som kärleken hör till. Simmarna kan göra massa roliga saker. Du får inreda ditt eget drömhus och sedan leva på de pengarna som din sim tjänar. I spelet finns det bl.a. tolv olika karriärer att välja emellan.

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar spelet mycket och jag tycker verkligen att det är värt pengarna! Spelet är rekommenderat från sju år och det är en bra ålder för spelet. Och när man väl ska göra en ''sim'' som det heter, så får man bestämma deras utseende totalt, eller ja man får välja mellan det som finns. Spelet går även att anslutas till Internet. När det gäller texten så finns den på svenska eller engelska.

Betyg till spelet
Grafiken är bra men spelet kan lagga lite ibland... Spelkänslan tycker jag i alla fall är världsklass! Den får med nöje en tia! Ljudet är bra men de pratar på ett språk som man fattar nada av. Låt oss säga “simska“? Spelets hållbarhet är ju ett av det bästa, spelet kan inte ta slut om man kör på friläge så därför är hållbarheten också värd en tia.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10