Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims: Bustin' Out

Playstation 2
The Sims: Bustin' Out
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  19 december 2003
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  312
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 22/01 -06 11:39

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar först hos sin mamma, och så gör man några mål. Sen öppnar man målen och då kan man flytta till ett annat hus, få nya möbler, någon social handling, en ny bil eller pengar. Och man ska också hålla koll på hur bra den mår, kanske behöver simmen mat, gå på toa, ha kul, duscha, sova och andra saker. Om du inte tar hand om den kan det hända att den dör, det beror på hur dåligt simmen mår. För att tjäna pengar så måste man ha ett jobb och när man har ett jobb så måste man också träna på olika saker för att bli befodrad. Ju mer du blir befodrad ju mer pengar tjänar du. Och pengarna heter inte kronor eller nåt annat, dom heter simdaler. Spelet går ut på att man ska klara av målen och sen komma till Morgans hus. Om du vill så kan du spela frispel då lever du i ett hus som du själv bygger och dekorerar inne i huset. Man kan bilda en familj och få några barn.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är jätte roligt speciellet när man kan ha jätte fina bilar och man kan spela frispel. men man tröttnar efter ett tag när det blir svårare och det känns som man inte orkar klara av spelet. Man ska inte köpa spelet för det finns en nackdel, efter man har spelet spel rätt länge och man ser att det finns repor så hackar spelet upp sig mycket. Om ni vill ha spelet köp det billigt. Men annars är spelet jättebra så och alla sims spelen är bra, men det brukar alltid finnas nackdelar med spelen.

Betyg till spelet
grafiken var inte så bra, men den är lite bättre än det första spelet. Spelkänslan är okej och ljudet är strålande men det finns ibland då ljudet inte är så bra. Och hållbarheten är dålig. Men ni som är simälskare kan köpa spelet så kan ni själv bedömma. För ni kanske gillar spelet, men den här var inte så bra.

Totalbetyg: 5.8 Ljud: 9 Grafik: 6 Hållbarhet: 3 Spelkänsla: 5