Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims 2: Djurliv

Playstation 2
The Sims 2: Djurliv
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    20 oktober 2006
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    142
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 28/05 -09 20:44

Handling / story / vad man gör i spelet
I The Sims 2 djurliv kan man skapa familjer med djur. Man kan välja på att göra en egen familj eller ta en som redan finns. Det är inte som sims spelen på datorn, du kan alltså inte ha övervåningar och barn, vilket inte är så bra. Du kan även komma till djurtorget på det spelet och där kan du köpa godis till dina djur och även saker dom mår bra av! Du kan låta ditt djur leka med andra djur där.

Vad jag tycker om spelet
Första gången jag spelade det kunde jag inte sluta! Jag tycker fortfarande att det är ett jätte bra spel så du borde testa! Man blir liksom fast vid det och det är ju lite kul. EA gör väldigt bra spel och jag är nöjd med alla jag har köpt. Det är alltid lika kul att spela det! Med andra ord så är spelet otroligt bra!

Betyg till spelet
Spelet hade världsklass tycker jag. Spelkänslan var bra. Och ljudet var strålande, hållbarheten var också jättebra. Jag tycker verkligen om det här spelet och jag tycker det var jätte roligt att prova i spelbutiken! Det fanns ett speltest på detta spel där och jag stod där i flera timmar, sedan köpte jag det.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7