Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Sims

Playstation 2
The Sims
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    31 januari 2003
  • Utvecklare
    Edge of Reality
  • Antal ägare
    324
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 6.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 04/01 -10 21:32

Handling / story / vad man gör i spelet
När du börjar spel The Sims kan du välja om du ska "skaffa ett liv" eller bara spela The Sims som vanligt. Då menar jag att bygga ett hus och skaffa sig ett jobb o.s.v. Enligt mig är "skaffa ett liv" mycket roligare. Då får man köra olika uppdrag.

Det börjar med att du drömmer om ditt livs kärlek, men väcks tyvärr av din stränga mamma som vägrar att diska, gå ut med soporna, skaffa sig ett jobb, laga mat, städa toaletten och mycket annat. Det är du som får göra det svåra jobbet. Man måste skaffa sig ett jobb för att försörja sig och sen flytta hemifrån. Sen får du flytta in i ett hus som Mimmis pappa äger. Det huset råkade hon bränna sönder med en vild fest. Du ska fixa det och sen kommer det mycket svåra uppdrag och roliga överraskningar

Vad jag tycker om spelet
Det jag tycker är bra med spelet är att man kan vara två personer som spelar. Det där med att kunna köra olika uppdrag är det bästa, alltså "skaffa ett liv". Hade man inte kunnat göra det hade jag inte spelat så mycket. Man tröttnar om man kör vanligt. Man gör liksom samma sak varje dag: Gå upp på morgonen, äta frukost, gå till jobbet, komma hem, gå på toa och ta en dusch, äta middag, och sova. Självklart kan man göra mer, men det blir för långtråkigt...

Det dåliga med spelet är att man inte kan möblera så mycket som man vill, men det beror väl på att man har ett minneskort som kan bli fullt. Sen är det ju det där med att man inte kan zooma så mycket och dom rör inte på munnen när dom äter och pratar.

Betyg till spelet
Grafik: 4/10 - Dom ser lite fyrkantiga ut och man kan inte zooma så mycket.

Spelkänsla: 8/10 - Jätteroligt! Man kan göra så mycket. Skapa simmen själv, ta hand om den, bygga och inreda sitt hus mm.

Ljud: 5/10 - Helt okej. Man hör dom prata, snarka o.s.v.

Hållbarhet: 8/10 - Bra. Man spelar någon timme sen tröttnar man, men intresset kommer tillbaka nästa dag.

Totalbetyg: 6 Ljud: 5 Grafik: 4 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8