Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Simpsons: Road Rage

Playstation 2
The Simpsons: Road Rage
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    30 november 2001
  • Utvecklare
    Fox Interactive
  • Antal ägare
    43
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.4 6.2

Speltest av blackunicorn

Inskickad av blackunicorn den 15/03 -06 17:47

Handling / story / vad man gör i spelet
Man kan välja vilken gubbe( i The simpsons) man vill köra i bilar med. Spelet går ut på att sjutsa så många passagerare som möjligt och tjäna så mycket pengar som möjligt innan tiden går ut. Du kan också göra en massa annat som att köra speciella uppdrag, eller "söndagsköra". Då kan du bara köra runt lita och öva dig.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är mycket roligt, men ganska svårt. jag tycker att det är kul för att det inte är meningen att man bara ska hålla sig på vägen när man kör. Du kan krasha in i många olika saker. Och så är det de riktiga rösterna som det är i sreieavsnitterna på TV. I vilket fall, så låter det MYCKET likt.

Betyg till spelet
Att jag tog en 7:a i grafik är helt enkelt för att jag tycker att gtrafiken ibnte hackar eller nåt, så den fick en 7:a. Spelkänsla fick den en 9:a i, för att man känner sig helt inne i spelet. Spelkänslan varierar ju lite från person till person, men jag tyckte att den var strålande! Ljud fick den en 9:a för att det är de rösterna som de gar i sreierna på TV. Hållbarhet fick den en 5:a i för att jag inte har haft den så länge så jag vet inte hur mycket den håller, så den fick ett poäng mittimellan.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 9