Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Simpsons: Hit & Run

Playstation 2
The Simpsons: Hit & Run
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    31 oktober 2003
  • Utvecklare
    Radical Entertainment
  • Antal ägare
    336
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 17/04 -10 18:20

Handling / story / vad man gör i spelet
I The Simpsons spelar du som Homer, Marge, Bart, Lisa och APU. Spring runt i Springfield i bara kalsonger eller en stor klänning eller i målvaktskläder, välj vad som passar karaktärerna.
Homer Simpson sitter hemma i deras hus i soffan och tittar på TV då sänds en ny reklamfilm för Buzz Coola. När Homer ser reklamfilmen vill han genast ha Buzz Coola. Det händer skumma saker i Springfield. På första banan när man spelar som Homer ska man ta reda på varför det dyker upp skumma skåpbilar i Springfield.
Man kan också tävla mot andra bilförare. Efter att man har klarat Homers bana kommer man till banan med Bart, där ska man hitta fyrverkerier och annat spännande. Senare blir det andra karaktärer. Du kan också springa runt hur som helst i Springfield sparka på folk. Om du gör det för mycket ökar din Hit & RUN mätare om polisen får tag på dig får du 50 dollar. Du kan också försöka att hitta speciella kort på banorna, om man hittar alla korten får man en överraskning. Du kan också hjälpa folk som belönar dig om du lyckas hjälpa dem. Om din bil sprängs eller går sönder kan du gå till närmsta telefonkiosk och ringa efter en ny bil. Det finns så mycket att göra i Springfield

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att The Simpsons Hit & RUN är väldigt roligt. Jag har ju alltid gillat Homer så jag gillar hans sköna kommentarer. Om man har lust att spela något roligt och spännande spel är det här ett spel som passar er. Det är roligt att det finns olika kläder att köpa, till exempel på Homers bana kan du köpa en klänning eller bara gå i hans kalsonger runt i Springfield. Om man gillar ”The Simpsons” lär man gilla ”The Simpsons Hit & RUN”. Det är ett spel  man inte tröttnar på. Absolut värt pengarna.

Betyg till spelet
Grafiken i ”The Simpsons Hit & RUN” är bra, inte precis den bästa men jag tycker ändå att grafiken är bra, så det får bli en åtta.
Spelkänslan är mycket bra. Om man kommer långt, kommer man in i spelet väldigt fort så man glömmer nästan allt utanför. Det får bli en tia.
Ljudet är också bra, man hör folk skrika och bli arga om man krockar med deras bilar eller om man sparkar på dem, så ljudet får en tia. Hållbarheten är underbar, spelet är ju verkligen roligt och långt. Det finns många banor, så hållbarheten får också en tia.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10