Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Simpsons: Hit & Run

Playstation 2
The Simpsons: Hit & Run
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    31 oktober 2003
  • Utvecklare
    Radical Entertainment
  • Antal ägare
    336
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.3

Speltest av thanaziz

Inskickad av thanaziz den 21/05 -05 20:14

Handling / story / vad man gör i spelet
The simpsons hit run är ett roligt lite galet spel.Spelet går ut på och klara alla uppdrag.Man kan vinna och köpa bilar.I spelet kör man runt ganska mycke med bilar.Man kan också själla bilar.Och man faktis sparka ner massa mäniskor på gatan.om man för vildt med bilen och krockar mycket sprängs bilen.Man kan vara Homer,Bart,Lisa,Marge och Apu. Kör inte på för många eller krocka för mycke för då kommer polisen.

Vad jag tycker om spelet
jag gillar spelet det är lite galet och vildt.kostar 299kr.jag kan spela det i timmar utan att trötna.spelet är klart värt pengarna tycker jag .alla simpsons fann måste batra ha deta spel det är i världsklas.mycke bra gjort.finns och köpa på spel affärer och leksaks affärer som brio och toysaras.köp det.

Betyg till spelet
grafik.mycke bra dom har värkligen gjort ett bra jobb med grafiken en klar 10a.spelkänsla,ja vad ska man säjga en 8a får den väll.ljud,mycke bra ljud man hör gubbarna prata ibland.Homer brukar säja lite galna saker.en klar 10a.hållbarheten,fantastisk man kan sitta i flera timmar och njuta av deta spel.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8