Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Punisher

Playstation 2
The Punisher
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    April 2005
  • Utvecklare
    T HQ INC.
  • Antal ägare
    21
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
10 5.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 13/08 -10 19:29

Handling / story / vad man gör i spelet
Man antar rollen som Marvels karaktär Frank Castle (mera känd som The Punisher). Frank blev The Punisher när hans familj blev utplånad av maffian. Ända sedan dess, har hans uppgift varit att straffa kriminella personer i New York City. När denna saga utspelar sig, har Frank precis gripits av polisen. Man får följa med tre veckor tillbaks i tiden, och man får därtill reda på hur allt började. Men Franks väg innehåller många offer och tonvis med blod.

Vad jag tycker om spelet
Det här spelet förtjänar verkligen sin 18+ åldersgräns. Istället för att skjuta sina offer med skjutvapen kan man förhöra och tortera/döda sina offer med över 100 föremål i världen (exempel: sushiknivar, noshörning och svärdet på en staty).

Spelet har en poängmätare som räknar hur bra du gör ifrån dig. Du får poäng för att döda människor (du får mera poäng för att döda dom i följd, utan att skadas). Du får minuspoäng för att döda människor medans du förhör dom.

Jag tycker att spelet hade nog blivit snäppet bättre om utvecklarna arbetat mer med allt. Grafiken är godkänd för att vara ett PS2 spel. Att vara anti-hjälten Frank är roligt, men det blir trist till slut. Springa, döda, spring, döda (ni fattar). Ljudet kunde också ha blivit lite bättre. Det som är bäst med spelet är att det finns lagom många uppdrag.

Betyg till spelet
Grafik: Tillräckligt bra, för att vara ett PS2 spel. Första uppdraget i spelet visar New York på den mörka sidan. Det är små häftigt. Men sen blir miljöerna tråkiga bara.

Spelkänsla: Det är bra att utvecklarna lagt till en arsenal av uppgraderingsbara vapen. Sen gillar jag torteringsmetoden. Men som sagt var, kan det till slut bli tråkigt.

Ljud (här krånglar fuska.nu för mig): Skådisarna är bra, resten medelmåtta.

Hållbarhet: Tillräckligt många uppdrag. Jag skulle satsa pengarna på ett bättre spel (Gudfadern är i alla fall ett bättre spel, enligt mig)

Totalbetyg: 7 Ljud: 7 Grafik: 6 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7