Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Punisher

Playstation 2
The Punisher
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    April 2005
  • Utvecklare
    T HQ INC.
  • Antal ägare
    21
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
10 5.8

Speltest av manistheman

Inskickad av manistheman den 28/03 -08 12:39

Handling / story / vad man gör i spelet
Speltest – The Punisher – Playstation 2

Frank Catsle’s familj dödades av maffian. Så nu tar han upp ett krig mot brottsligheten genom att spel sig själv som en polis.

Castle har precis blivit arresterad av polisen efter tre veckor lång uppgörelse i den undre världen. Genom att tillbakablicka får man nu spela banor som leds till varför Frank blev arresterad.

Det är en lång och våldsam väg att gå genom spelet vilket förstärker känslan om hur livet kan se ut i New York.

Vad jag tycker om spelet
The Punisher är ett tredjepersonsperspektiv-spel och jag tycker det funkar sådär. Kameran kan ibland bli jobbig.
Kontrollen i The Punsiher funkar inte heller så bra som jag hade tänkt. Om du trycker på R3 så kommer du upp i ett FPS-läge och kan skjuta med fri hand, vilket är lättare om du ska skjuta ner någon som håller någon gisslan.

Något bättre är att det finns många vapen att välja på.
Hagelgevär, 9-millimeters, Ak-47 och så vidare.

Det finns många sätt att döda människor i The Punisher. Antaglien väljer du något vapen att peppra någon med, du kan boxas, strypa, slå ner huvudet i marken och använda dig av att rikta pistolen mot huvudet och låta honom berätta.
Runt om i områderna finns det något som lyser vitt med en döskalle på. Detta är en special-kill zones. Här kan du kasta ner någon från ett sexton-våningshus eller doppa huvudet i ett akvarium fullt med pirayor. Så det finns ganska mycket hemskigheter i The Punisher.

Något jag inte gillar är spelets grafik. Men det värsta av allt är nog ansiktsuttrycken. Dom ser exakt likadana och det är bara munnen som rör sig. Detta störde med redan under spelets första minuter.

Betyg till spelet
Grafiken
Grafiken är helt klart dålig. Men ett spel som är från 2005 kan inte se ut så här. Miljöerna varierar inte heller så mycket och det är nästan bara gråa färger.
Grafiken får en svag femma.

Spelkänsla
Det känns inte som att vara The Punisher. Man känner sig som någon dum man som bara går omkring och skjuter ner massor av folk. Kontrollen är även den ganska oslipad.
Spelkänslan får också en femma.

Ljud
Ljudet låter okej. Rösterna passar in bra i spelet men musiken är tråkig att lyssna på. Inget är faktiskt speciellt bra med ljudet.
Ljudet får en sexa.

Hållbarhet
Jag ville bara att det skulle ta slut. Det var långtråkigt att spela igenom och jag kommer aldrig att spela om det igen.
Hållbarheten får en två.

+ Bra vapen
- Ful grafik, dåligt ljud, nästan allt annat i spelet

Köp inte The Punisher. Ett spel med 18 års gräns. Köp istället till exempel Grand Theft Auto: San Andreas. Det är ett spel som är mycket bättre även om det inte är samma genre.

Totalbetyg: 4.5 Ljud: 6 Grafik: 5 Hållbarhet: 2 Spelkänsla: 5