Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Matrix: Path of Neo

Playstation 2
The Matrix: Path of Neo
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    11 november 2005
  • Utvecklare
    Shiny Entertainment
  • Antal ägare
    73
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 8.2

Speltest av Rapps

Inskickad av Rapps den 27/02 -06 10:19

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar som Neo från The Matrix. i detta spel så spelar du igenom alla de häftiga scenerna och några man inte fick se från filmerna. STORY: du är Neo och blir hittad av Morpheus som vill rädda dig från Smith och de andra agenterna och han är i fast tro att du är den utvalde. Ensam eller tillsammans med Trinity eller Morpheus osv så ska du slå dig igenom banorna med ett extremt advancerat strids system

Vad jag tycker om spelet
Spelet har som sagt ett extremt coolt strids system och du kan ha alla tänkbara vapen. det finns också ett vackert under inom spelvärlden som kallas Ragdoll fysik som gör att kropparna böjer sig likt en riktig människa när det blir slagna. Miljön är fint detaljerad och du kan ha sönder det mesta. mycket roligt att kasta fiender genom pelare.

Betyg till spelet
Grafik = 6. Grafiken var väldigt ful och störig vi vissa tillfällen och texturerna kan vara ögon rinnande. fast det som räddar hela alltet är Ragdoll fysiken och miljön som här nästan helt förstörbar

Spelkänsla = 7. Det ascoola stridsystemet skapar en ofattbart cool Matrix känsla. Vid vissa tillfällen så är det svårt att se skillnad mellan film och spel.

Ljud = 6. Ljudet är inget att hurra för. Samma musik som i filmerna. Ljudkvaliten är inte så bra fast håller.

Hållbarhet = 9. Detta spel kommer du att älska om du gillar actionladdade fighting-spel. Matrix fansen kommer inte att bli besvikna heller, detta är det bästa valet för den som gillar att se snygga attack kombinationer och hårda pistol strider.

Totalbetyg: 7 Ljud: 6 Grafik: 6 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7