Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe

Playstation 2
The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    25 november 2005
  • Utvecklare
    Traveller's Tales
  • Antal ägare
    102
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.3

Speltest av SilverStar_7

Inskickad av SilverStar_7 den 12/12 -07 09:44

Handling / story / vad man gör i spelet
Narnia Häxan och Lejonet

Narnia Häxan och Lejonet handlar om fyra syskon som heter; Peter, Susan, Edmund och Lucy Pevensie.
Under andra världskriget blir syskonen Pevensie tvungna att evakueras bort från London...

Långt ute på landet, på ett stort gods som ägs av en mystisk professor hittar barnen en väg till landet Narnia genom ett stort klädskåp.
Där upptäcker de ett vackert och en gång ett fredligt land som befolkas av talande djur, dvärgar, fauner, centaurer och jättar.
Men på grund av den Vita Häxan Jadis förbannelse tvingas invånarna leva i evig vinter. Med det kloka och ståtliga lejonet Aslan vid sin sida kämpar barnen i sitt sista slag för att besegra den elaka Vita Häxan och befria Narnia från häxans iskalla förbannelse.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jättebra! Spelet var lite svårt och klurigt ibland men det gör det bara roligare. Det är ett väldigt spännande spel och jag gillar det verkligen.
Det som är roligt är att man kan uppgradera barnen Pevensie's förmågor, utrusta dom m.m.
Som sagt spelet var jättespännande och man kunde verkligen inte sluta spela.
Det som jag tyckte var bra i spelet var att man kunde ändra karaktär under spelets gång till antingen Peter, Susan, Edmund eller Lucy. Varje barn har sina egna speciella förmågor som gör spelet mycket mer roligare.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken var inte i världsklass men ändå jättebra.
Fienderna dvs. vargar, troll och minotaurer var väldigt bra gjorda. Ett minus är att huvudkaraktärerna var lite kantiga i vissa scener men annars var allt helt okej. Landskapen och sjöarna dvs. miljön var verkligen bra gjorda. Grafiken kunde ändå ha varit bättre därför får den en 8.

Spelkänsla: Spelkänslan var helt underbar man kunde verkligen inte sluta spela för att det var verkligen spännande hela tiden. Spelkänslan får en klar 10.

Ljudet: Ljudet var jättebra i spelet och jag gillade verkligen musiken. Det som gjorde spelet ännu bättre var att det var riktiga skådespelar-röster som inspelades till spelet. Det tyckte jag var helt klart bäst med ljudet. Bakgrundsljuden var också väldigt bra. Ljudet får därför en 10.

Hållbarhet: Hållbarheten är nog ganska lång det tar sin tid att klara av hela spelet. Man måste tex avklara spelet i procent för att låsa upp bonus saker tex. banor, inspelningar m.m. För det måste man samla ihop statyer och bonussköldar på i varje bana. Ganska långvarit spel så jag ger hållbarheten en 10.

Jag rekommenderar detta spelet till alla Narnia fans och till alla som gillar äventyrsspel.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10