Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tekken Tag Tournament

Playstation 2
Tekken Tag Tournament
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    24 november 2000
  • Utvecklare
    Namco
  • Antal ägare
    221
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.9

Speltest av Speltester

Inskickad av Speltester den 25/08 -05 10:29

Handling / story / vad man gör i spelet
I tekken så ska du bråka mot andra folk.Du ska möta dina motståndare och med varje gubbe så vinner du en gubbe men med dom gubbarna du har fått kan du inte få gubbar och när du klarar med en gubbe får du hans film också så du kan kolla på den när du vill.På Tekken Tag tournement kan man spela bowling och det är ganska roligt.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet är jätte bra och kult specielt för att det är bråk spel jag gillar det jätte mycket och har det här spelet och spelar det varja dag kommer aldrig att sälja det det är så bra bättre tekken 4 tycker jag för att på tekken 4 så finns det lite gubbar och inte devil bara typ 10 gubbar.

Betyg till spelet
Grafiken är jätte bra men inte den bästa direkt då men den är bra gubbarna är som verkliga och trickarna är också det men inte bättre tekken 4's grafik så grafiken får en 10a.

Spelkänslan är jätte bra jag själv har en spelkänsla som jag aldrig kan släppa så bra är spelet så jag ger spelkänslan en 10a.

Ljudet är jätte bra men inte bättre tekken 5's ljud men iaf bra så jag ger ljudet en fin 10a.

Hållbarheten är jätte bra eftersom man kan bråka när man vill spela bowling och massa andra saker så hållbarheten ger jag en 10a

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10