Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tekken 5

Playstation 2
Tekken 5
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    24 juni 2005
  • Utvecklare
    Namco
  • Antal ägare
    318
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9.2

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 29/08 -05 11:26

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet handlar om Jin och hans familj, även om man kan vara vilken gubbe man vill. Nu finns även Heihachis pappa, Jinpachi, som nu är sista bossen. Det verkar som om alla i den familjen vill döda varann. Man kan även vara Devil Jin med vingar och superkrafter. I det här spelet slåss man mot varandra och har ca. 20-30 gubbar att välja mellan. Nu kan man också köpa roliga saker till dom, som t.ex en kungakrona till King, eller ett svärd till Ganryu (En sumobrottare.)

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är ett bra spel, med bra gubbar och bra grafik. Det finns många banor att slåss på och så kan man köra arcade hur många matcher som helst på rad! Det tycker jag är bra! En av dom dåliga sakerna är att grejerna man kan köpa till karkärerna är för dyra. Man får ju köra i ett halvår (skämt) innan man får ihop till 500 000. (Man får pengar när man kör arcade mode.)

Betyg till spelet
Grafiken är jättebra! Jinpachi, som också är en typ av demon,(Alla i Jin´s släkt är nån form av demon, förutom Heihachi.) är snyggt gjord. Alla gubbar är snyggt gjorda tycker jag. Spelkänslan är jättebra! Och ljudet ärockså jättebra!! Det här spelet räcker jättelänge, eftersom när man kör arcade mode så går man upp i grader, och det finns jättemånga. Och man har ju 20-30 gubbar, så de kan ta lååååång tid innan man tröttnar på det här spelet!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8