Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tekken 5

Playstation 2
Tekken 5
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    24 juni 2005
  • Utvecklare
    Namco
  • Antal ägare
    318
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9.2

Speltest av Andure

Inskickad av Andure den 25/08 -05 19:15

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här är ett riktigt bra spel. Det finns en hel del karaktärer att välja på redan när man börjar spela. Spelet går ut på det här: Till och börja med väljer man en karaktär. Sen ska man med denna karaktär slåss mot andra karaktärer och gå vidare från nivå till nivå. När man klarat alla nivåer så vinner man en ny karaktär (om du inte redan har alla) och sedan en kortfilm om karaktären. Och innan man börjar spela kommer en text om karaktärens handling. Och oftast handlar kortfilmen också om den handlingen. Vissa handlingar är enskilda, vissa hör ihop med andras. I vissa handlingar drar de in händelser från tidigare Tekken-spel. Vissa kortfilmer är roliga, vissa dramatiska.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är toppen! Jag tycker det är bra för att det är många karaktärer med i spelet. Att man alltid har en överraskning att vänta medans man spelar. Att det är riktigt bra grafik ger ju allt en stor guldstjärna. Bara det att karaktärens hår fladdrar i vinden på banor utomhus. M.m. Men ett minus är att när man slåss kanske man kommer för långt ut på en bana, och helt plötsligt kanske man krockar med en osynlig vägg.

Betyg till spelet
Grafiken är helt underbar. Det är mycket sällan man ser ett spel med så bra grafik. Favoriterna är det solglänsande vattnet och gräset. En enkel 10:a! Ljudet är inte kasst, och inte heller toppen. Det är rätt så mycket olika ljud, men jag tycker att det är fel ljud vid fel tillfälle ibland. Allt annat i spelet är bra, tycker jag.

Totalbetyg: 9 Ljud: 7 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9