Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tekken 4

Playstation 2
Tekken 4
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    13 september 2002
  • Utvecklare
    Namco
  • Antal ägare
    414
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.4 8.6

Speltest av darwin2

Inskickad av darwin2 den 24/05 -05 18:23

Handling / story / vad man gör i spelet
Tekken 4 är en bråk spel. Man kan få gubbar och filmer,vet du hur man får filmar ? Det ska du få veta nu,När du har klarat med alla gubbar så klara igen så kommer film rubriken så trycker du där så kommer alla filmer så du kan se alla filmer när du vill bra va.Att få alla gubbar inte är inte svårt det är bara att klara med dom gubbarna som du har från början.När du har fått en gubbe så om du klarar med den så får du ingen gubbe.Bossen är inte så svår man kan klara han lätt,han tror att han är tuff.
Om du klarar med Christie så kan du få Eddie det är bara på Christie man får en gubbe.På jins film så är det en bana som det inte finns med men den kan du få lätt klara tekken force så får du den banan med.Tekken force är jätte svår det bästa är att du klarar tekken force med Eddie eller Christie för dom är den bästa som man kan klara dom andra också om du vill och när du har fått banan så kan du spela i den och den är jätte grym och cool och kul bana men du måste vinna över alla bossar i tekken force.Sista bossen är svår man behöver inte döda inte gubbarna döda bara bossen, när man spelar i banan i tekken force så måste du döda han du möter.Gubbarna har nya dräkter och attacker i förra tekken tag turnement så är det inte så bra attacker i den,så grymma dräcktar men nu i tekken 4 så finns det fina och coola och gryma dräcktar.

Vad jag tycker om spelet
Jag
tycker att spelet är jätte bra för jag gillar mycket bråk spel.Det här spelet är jätte bra jag kan säga bättre än gta 3,tekken kan man få välja vilken gubbe,Du kan välja hur många råndar du ska spela men det lättaste är 1 rund då vinner man lätt.Filmerna är jätte bra så kolla på dom,Jins är bäst tycker jag.

Betyg till spelet
Grafiken är jätte bra så när man spelar i en bana så kan man slå en i en ruta så den går i sönder och det är ganska verkligt så jag ger den en fin 10.

Spelkänslan är också jätte bra så jag ger den en fin 10.

Ljudet är också bra så jag ger den en 10.

Håll barheten är också bra så jag ger den en 10.

//D2

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10