Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











SWAT: Global Strike Team

Playstation 2
SWAT: Global Strike Team
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    10/29/2003
  • Utvecklare
    Argonaut Games
  • Antal ägare
    57
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 8.1

Speltest av CoolHamp

Inskickad av CoolHamp den 10/06 -05 14:12

Handling / story / vad man gör i spelet
I swat Global strike team (SWAT GST) är man polis, okej inte vanlig polis man går och fär ut gisslan ur byggnader eller desermerar bomber allt det som strike teams ska göra finns med här. Spelet har ett långt singel player läge, ett multiplayer läge som är lite fortare fast ändå väldigt bra (det är ju roligare att spela tillsamans än själv.) I en-spelar läget så kan man uppgradera vapen och få nya vapen. Det var lite om SWAT: Global Strike Team.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är väldig bra, delar som 2-spelar läget och en-spelar läget är också väldigt välutvecklat. När man uppgarderar vapen syns till exmpel en bra bild och precis vad den gör, vilket är väldigt bra. Vilken känslan när man ger sina medarbetare order att desermera en rörelse dekektor bomb i en-spelarläget. Oder systemet är värkligen bra och tydligt, det brukar vara betydligt sämre på andra spel. Därför är det här spelet bra.

Betyg till spelet
Grafiken: är bra för att den håller spänningen uppe och att den är tydlig och mycket välgjord, när man skjuter en lampa så ändras ljuset precis lagomt. Spelkänslan: den hänger mycket hand ihand med grafiken utan grafik hade spelkänslan varit sämre, men nu är ju grafiken bra och det är en härlig känsla när man kämpar mot klockan när bomben håller på att spränga alltihopa. Ljud är nästan ingen musik vilket är lite dåligt fast skott ljuden är bra.
Hållbarheten: spelet håller så länge som man förväntar sig och inte mer fast det funkar ändå. Som helhet funkar det här spelet väldigt bra och jag rekomenderar ett köp.

-=-{CoolHamp}-=-

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 6 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10