Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Street Racing Syndicate

Playstation 2
Street Racing Syndicate
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    3
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 7.3

Speltest av rugbyjohnny

Inskickad av rugbyjohnny den 30/01 -06 20:14

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är en street racer förare som ska samla respekt, brudar och pengar. Det finns ingen direkt story utan man väljer vilka lopp man vill köra och de uppdrag man vill köra. Man kan också köra fritt eller köra till loppen. På vägarna kommer det polis bilar och om du gör något olagligt så jag polisen dig (OBS ifall dom börjar jaga dig så står det en skylt ovanför varför de jagar dig, de kan inte jaga dig när du är uppe i ett lopp.)

Vad jag tycker om spelet
Street racing syndicate är det bästa racer spelet jag har. Det finns så mycket man kan göra än att bara köra lopp hela tiden. Man kan jaga brudar, utmana street race bilar man ser på gatan. Världen man kör i är ENORM så det finns många lopp man kan köra. Ifall man inte orkar köra till något lopp för att den kanske ligger på andra sidan stan så kan man teleportera sig direkt dit. Det bästa med spelet är då man fixar till bilen. Man kan ha många coola saker som neon ljus, färg på bilen och grymma spoilers. Faktsikt hela spelet innehåller många alternativ.

Betyg till spelet
Det finns så många alternativ och så många lopp och många motståndare och så många bilmärken. Grafiken är bra men det är inget särsklit man lägger märke till. Spel känslan är otroligt bra och man känner loppets hetta inom sig. Ljudet är samma sak som grafiken, den är bra men inget särskílt. Hållbarheten är väll bra men det kan hända att man fastnar.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 9