Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars: The Force Unleashed

Playstation 2
Star Wars: The Force Unleashed
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    19 september 2008
  • Utvecklare
    Krome Studios
  • Antal ägare
    35
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 7.6

Speltest av Eragon_Lover

Inskickad av Eragon_Lover den 03/01 -09 16:32

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar som Darth Vaders hemliga lärling. Du har fått i uppdrag att hitta och döda alla Jedi som överlevt Order 66. Under tiden då du dödat en Jedi beger du dig till Jedi Templet för att träna, och en dag tillsammans Darth Vader ska du störta Kejsaren. Men Vader har lurat dig. Under spelets gång får du hjälp av din pilot och en robot.
På nästan varje bana finns det en Jedi som du ska döda, men innan du möter honom/henne ska du ta dig fram till denne och döda varelser som befinner sig på den planeten.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är helt okej att spela. När du klarat en bana låser du upp en ny kraft, och i en bana kan du hitta olika nyanser till ditt lasersvärd, och olika handtag till vapnet.
Lite synd bara att det enda man gör är att slakta fiender. En sak som är väldigt dåligt är att det inte finns något Multiplayer-mode, det hade varit väldigt roligt om man kunnat köra Versus-mode.
Spelet är väldigt beroendeframkallande, vilket innefattar att man har svårt att slita sig ifrån spelet.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är super! Miljön på banorna ser nästan verkliga ut, det enda felet är några få buggar som göra att man går igenom marken eller andra ting som ligger på marken.

Spelkänsla: Spelkänslan är helt okej. Man får styra sin karaktär hur man vill, enda nackdelen är att man bara tar sig fram genom banorna och slaktar fiender. Det hade varit bättre om man fick utföra uppdrag så att man går till olika ställen också..

Ljud: Ljudet är verkligen i världsklass. Det är olika musik på banorna, och ljudeffekterna (t.ex. när man dödar en fiende, springer, svingar lasersvärdet) är perfekta!

Hållbarhet: Eftersom spelet är beroendeframkallande kan man spela spelet i flera veckor utan att tröttna.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7