Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

Playstation 2
Star Wars Episode III: Revenge of the Sith
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    4 maj 2005
  • Utvecklare
    LucasArts, The Collective
  • Antal ägare
    353
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.1

Speltest av morganwj

Inskickad av morganwj den 29/08 -05 11:23

Handling / story / vad man gör i spelet
Star wars III revenge of the sith handlar om att man ska klara alla uppdrag. Man slås mot drodier och sihts(onda) när man har klarat ett antal banor blir anakin ond och då möter man också jedis(goda) man använder ett lasersvärd och olika av kraftens(en energi som används i star wars) förmågor för att slås.

Vad jag tycker om spelet
Ganska kort men väldigt kul.Att fäktas med lasersvärd är kul. Det är också kul att kunna använda kraften alla förmogor force push(kraft kunf)force stun(kraft paralysering)och när man är ond elning.Det är kul med två spelbara karakter till uppdragen anakin och obi wan.Det finns också ett multiplayer läge med många karakterer som man vinner i en spelare läget.

Betyg till spelet
Detta spel är ett väldigt bra spel bra grafik bra ljud och det är väldigt kul men lite för kort tycker jag.jag tycker det är bra att man kan spela både som en spelare och flera spelare.I flera spelare läget kan man spela som 9 karakter anakin obi wan general grevious count dooku mace windu två som jag inte minns namnet på ben kenobi och darth vader i en spelar läget kan man bara spela som obi wan och anakin.Revenge of the sith är ett jätte bra spel enligt mig.

Totalbetyg: 8 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9