Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

Playstation 2
Star Wars Episode III: Revenge of the Sith
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    4 maj 2005
  • Utvecklare
    LucasArts, The Collective
  • Antal ägare
    353
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.1

Speltest av tigervan

Inskickad av tigervan den 05/07 -05 12:05

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att slåss som två jedi riddare. (Obi-wan och Annakin.) I dom första uppdragen är för det mästa Obi-wan och Annakin till samans. (Men man får inte välja gubbe det är olika för olika banor.) Men när annakin går över till den mörka sidan kan man få andra gubbar med sig som Yoda och Cloner. Handlingen är som i filmen. Man kan även köra två spelare mot varandra och mot massor av fiender.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är ett av dom bästa star wars spelen. (Inte för att jag har spelat så många men jag tror att andra håller med.) Det jag tycker är synd är att man inte kan köra uppdrag när man är två. (Ändast mot varandra och att man är i ett eller fler rum där det kommer fler och fler fiender. Det som också är bra med spelet är att för vissa banor vinner man bland annat duelanter och banor till när man kör mot varandra så man har något att kämpa för.

Betyg till spelet
Grafiken är bra. Inget direkt att klaga på, om man inte är väldigt petig. Spelkänslan är bra (ännu bätre för dom som älskar star wars) är helt enkelt ett lätt spel att leva sej in i. Ljudet är är en av dom bästa grejerna man får liksom mer stämning. Hålbarheten är lite halv bra man trötnar mer och mer på updragen för att vägarna är bästämda och man vet vad som händer. Men är helt klart ett jätte bra spel!!!!!!

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9