Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

Playstation 2
Star Wars Episode III: Revenge of the Sith
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    4 maj 2005
  • Utvecklare
    LucasArts, The Collective
  • Antal ägare
    353
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.1

Speltest av lullipup

Inskickad av lullipup den 30/05 -05 12:31

Handling / story / vad man gör i spelet
Star Wars III Revenge of the Sith är spelet om filmen Star Wars Episode III. Man kan spela i ensam, eller med en polare. Det går ut på att man ska spela som Anakin och Obi-Wan på olika banor i ¨Story Missions¨. När man klarat vissa banor så kan man låsa upp nya ¨gubbar¨ till Duel. Man kan även låsa upp olika bonus uppdrag i Story Missions. På duel mode ska man slåss, antingen mot en polare eller mot Ps2:an. Det finns 17 banor på spelet.

Vad jag tycker om spelet
Hag tycker att spelet är ett häfitgt ljussabel spel. Man får använda ljussablarna mycket mer än i 2:an, vilket är mycket bra. Den enda svaga sidan av spelet är hållbarheten, men efter man har klarat alla 17 banor så kan man antingen duellera, köra bonus missions, samarbeta med Ps2:an eller en kompis eller slåss mot Ps2:an eller en kompis. Detta spel har nästan allt. Men vissa banor kunde dom gjort lite längre!

Betyg till spelet
Grafiken är riktigt bra, men ändå inte perfekt. Så den får en 9:a. Väldigt nära en 10:a, men inte riktigt. Spelkänslan är sagolik. Detta minna vänner är ett spel i sann Star Wars anda... Om ni sett Star Wars filmerna så förstår ni varför ljudet får en 10:a. För musiken i filmerna är ju underbar och det är samma musik i spelet. Så en bländande stark 10:a till ljudet! Hållbarheten får ¨bara¨ en 8:a. För att vissa banor kunde varit längre och vissa svårare. Men efter man har klarat alla banor så kan man duellera och annat smått och gott!

Totalbetyg: 5 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5