Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars: Battlefront II

Playstation 2
Star Wars: Battlefront II
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    31 oktober 2005
  • Utvecklare
    Pandemic Studios
  • Antal ägare
    552
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.1

Speltest av ATARI

Inskickad av ATARI den 31/03 -06 21:04

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spelet så spelar man under klonkrigen och man börjar med att vara dem som jag tycker är bäst alltså de goda klonerna men med tiden så blir man till slut ond och man börjar kämpa med kejsaren och då så blir man lite mer stridslysten oc uppdragen blir svårare. Sen så kan man spela galatic qonqest och då gäller det att ta över alla planeter i galaxen. Och samtidigt så kan man köpa såndana bonusar som t ex: Jedi bonus som gör så att man kan köra som jedi en bana. men man kan också köpa nya gubbar så att dom kan hjälpa dej i strid.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spelet är väldig bra och att alla som gillar star wars borde köpa det det är ett väldigt positivt spel för den som gillar krigsspel med explostioner men inte gillar blod som det brukar vara i varenda krigsspel. Men i längden kan spelet bli lite tråkigt allt eftersom man har varvat spelet och spelat alla banor men det får ändå en stark 9 i hållbarhet.

Betyg till spelet
jag ger detta spelet höga siffror beroende på att det är väldigt kul. Grafiken är strålande(9) men de hade kunnat göra bättre tycker jag men det tas snabbt igen av spel känslan som man vill ge en 10:a men ibland så tappar man lusten att spela och därför så blir det en stark 9.
Men när vi kommer till ljudet så kan man bara inte sluta höra hur verkligt det låter och ala stra smällar låter jättebra så det blir en stor 10. Och totalt så får det en rikgtigt fin 9 i hållbarhet så det är riktigt bra och det får mycket beröm.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9