Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars: Battlefront

Playstation 2
Star Wars: Battlefront
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    20 september 2004
  • Utvecklare
    LucasArts, Pandemic Studios
  • Antal ägare
    366
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 9.4

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 28/01 -07 00:20

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spelet handlar om fyra olika lag som är mot varandra tex. republiken är mot CIS som är droiderna och dom där!!
Men man får ju inte glömma mitt favorit lag Imperiet voho!
Dem är det bästa laget tycker jag i alla fall! Dom möter ju rebellerna. Men det finns många olika spelmöjligheter. Vi har ju Historial Campain, det är som en story mode när man ska komma vidare elle vad man ska säga! Då kan man välja om man ska köra med republiken och CIS eller så kan man köra med rebellerna och Imperiet! Det får man välja själv. Men sen får man inte glömma Galagtic Conquest det är en speciell sak. Då ska man ta över alla planeterna med sitt lag och det är fortfarande samma lag! Man kan välja så man får bestämma! Man kan få bonusar när man har planeter dom har specilla saker dom kan göra för att förstöra för dom andra elle bättra sitt eget! Sedan har vi en kvar och det är Instant Action då är det du som betsämmer vilka banor du vill köra och vilket lag. Det är Jätte kul att ´köra så det rekomenderar jag också!!

Vad jag tycker om spelet
Detta spel är ett som jag rekomenderar. För man lever sig in i spelet på nåt sätt! Det finns så många banor och vapen och så mycket! Jag tycker att det här spelet är faktiskt bättre än tvåan! Det kanske finns lasersvärds gubbar och supergubber men vad är det för kul med det man vinner ju typ alltid. Jag tycker också att det är usel grafik på tvåan så jag tycker ni som inte har det här spelet ska gå till närmaste affär och slå till! ( detta spel är rekomenderat av inte bara mig utan många andra också)

Betyg till spelet
Detta spel har allt som ett bra spel ska ha många olika vapen, granater, rymdskepp och andra många nya saker! Man kan lätt leva sig in i spelet. Det är bra ljud, grafik och det är väldigt hållbart jag har haft mitt i ca.4 år och inte ett litet fel i spelet ;)Jag skulle kunna dela ut spel gratis om jag skulle vinna på lotto eller nåt sånt

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10