Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars: Battlefront

Playstation 2
Star Wars: Battlefront
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    20 september 2004
  • Utvecklare
    LucasArts, Pandemic Studios
  • Antal ägare
    366
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 9.4

Speltest av achmedgamer

Inskickad av achmedgamer den 06/06 -05 23:36

Handling / story / vad man gör i spelet
Star Wars Battlefront är ett kul starwars-spel där du styr olika soldater. Man kan säga att allt är exakt som Battlefield spelen på PC förutom att det e Star Wars figurer och banor. I spelet skall man vinna mot fienden genom att döda dem och ta över deras baser. När ett visst antal baser är tagna räknas fienden ned, men de kan bli tvärtom eller jämt.

Vad jag tycker om spelet
Gillar man Battlefield och Starwars så borde man inte bli missnöjd eftersom de har båda.
I spelet kan du vara på fyra sidor. Rebels, som är den s.k goda sidan, Empire, som är Darth Vaders sida (dvs den onda sidan. Republic, är typ också en ond sida. Den sista armén är CIS, som bara har robotar. Kul grej som finns i spelet är att två sodlater har en jetpak som man kan flyga med. Du kan också styra fordon, sith speeders och flygskepp.

Betyg till spelet
Grafiken är faktiskt "jätte bra" om man måste vara positiv. Explosionerna från granaterna kan knappt bli bättre. Grafiken känns skönare i 1player än i 2player. Spelkänslan är också bra. Det är värkligt när man rullar åt sidan å när man laddar om. Ljudet är bra, lasern låter som den ska! Hållbarheten är halvbra, men det finns ändå många banor. Man kan ha 1st person om man vill - men det är inte bra.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 9