Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











SSX On Tour

Playstation 2
SSX On Tour
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    October 11, 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    185
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 8.4

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 13/07 -07 07:57

* Vinn dina race enklare

Att vinna dom olika race som finns är kanske inte alltid så enkelt, därför ska du använda dig av dom olika genvägarna. Att hitta en genväg är ganska enkelt, allt du behöver göra är att vara uppmärksam när du åker, för nästan överallt finns det några konstiga skyltar. När du ser en skylt så ska du åka rakt på den, följ sedan bara den så sparar du massor av onödig tid. På detta sätt kan du lättare köra om dina motspelare eller skapa stora försprång.

* Tjäna extra pengar

På dem olika banorna finns det massor av pengar tecken utsprida.
När du åker en bana så ska du försöka att samla på dig så mycket pengar symboler som möjligt för att ha råd med lite finare saker sen. För varje symbol du tar får du $ 2000. För att hitta så många som möjligt så ska du ta så många genvägar som du bara kan för på varje genväg finns det 1-3 stycken att ta.

* Vinn dina tricktävlingar enklare

För att vinna dina tricktävlinar enklare så ska du använda så kallat monster trick. För att få högre poäng en vanligt så ska du kombinera monster trick med dina vanliga trick. När du är i luften så ska du göra en volt eller någon form av trick alldeles därefter så ska du röra lite huller om buller med R3-spaken. Om du har köpt ett monster trick i butiken så gör det men kom ihåg att inte göra samma trick hela tiden, prova istället att göra nya hela tiden.


Hoppas att du får användning av detta fusk!

Fusket har betyget 6.4 (5 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.