Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











SSX 3

Playstation 2
SSX 3
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    286
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 02/02 -06 22:13

Handling / story / vad man gör i spelet
SSX3 är ett snowboard-spel som går ut på att köra race och komma först i mål eller att tricksa och få så mycket poäng som möjligt. När man vinner får man pengar så att man kan köpa tricks, färdigheter, kläder och acessoarer till sin karaktär. Det finns ungefär 10-12 karaktärer att välja emellan. I början är alla lika bra, men som sagt köper man mer färdigheter.

Vad jag tycker om spelet
Det här var ett roligt spel med många fina miljöer och karaktärer. Det var roligt att ge sin gubbe annorlunda acessoarer, som t.ex jättestora boxningshandskar eller en pumpa att ha på huvudet. Roligast att köra var freestyle, när man ska samla så mycket poäng som möjligt. Man kan köpa "Cheat characters" som är hemliga gubbar. De är ganska roliga. Det finns t.ex en slags utter som man kan vara.

Betyg till spelet
Grafiken är snygg, likaså karaktärerna. Det ser snyggt ut med stora istunnlar att åka igenom, eller stora snötäckta berg att tricksa på. Grafiken får en klar 8:a. Spelkänslan är jättebra! Det känns riktigt skönt att klara en svår freestyle-tävling eller att hoppa ut från ett högt berg samtidigt som man tricksar. Ljudet är inte så bra. Man hör några få olika låtar och vissa delar har dom klippt bort! Man hör t.ex Ceasar's Palace med "Jerk it out" och där har dom klippt bort refrängen! Det är dåligt. Men det går att lyssna på. Det bästa med spelet är hållbarheten. Man kan köra ända tills man har fått alla gubbar lika bra, klarat alla tävlingar och köpt alla hemliga gubbar.


//Light

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8