Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











SSX 3

Playstation 2
SSX 3
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    286
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.7

Speltest av Deede

Inskickad av Deede den 17/12 -05 16:47

Handling / story / vad man gör i spelet
I SSX 3 finns det peak 1, peak 2 och peak 3 på peak 1 ska du klara Snow-Jam Metro-City och Happiness sen kommer du till peak 2 där måste du klara 2 banor eller 3 jag kommer riktigt inte ihåg vad dom heter men sen i peak 3 är det 1 eller 2 banor som är svåra sen kan man också åka Freestyle på Peak 1 är det 5 eller mindre.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jätte bra för att det är bra spelkänsla som jag tycker är viktigaste och grafik och hållbarhet. Jag tycker spelet ska ha lite bättre spelkänsla sen är det okej. Om det skulle varit bra spelkänsla då skulle det vara bra jätte bra då skulle jag spela det hela tiden men det e ganska bra. Det finns bättre spel tycker jag men jag gillar verkligen detta spel SSX 3.

Betyg till spelet
Jag gillar grafiken det ser ut som om det är på riktigt men det är inte på riktigt så jag skulle vilja att många tar 8-10 på grafik. Spelkänsla tycker jag inte är så bra men det är okej så jag skulle vilja att ni tar 5-7 på spelkänsla. Ljud gillar jag det är jätte bra så jag skulle vilja att ni tar 8-10 på ljud. Hållbarhet är bra.

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7