Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











SSX 3

Playstation 2
SSX 3
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    286
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.7

Speltest av firedragon4

Inskickad av firedragon4 den 25/05 -05 20:55

Handling / story / vad man gör i spelet
Ssx3 är ett jättebra snowboards spel som man kan göra många saker på. I ssx3 kan man vara jätte många gubbar och så kan man köpa en massa olika kläder, bräder, skor och mycket mer. Man kan göra en massa nya olika trix i spelet som man inte har kunnat förr. Man kan säga att spelet går ut på att man ska köra en masa snowboards lop, då gäller det att vinna för då kam man vinna nya banor.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är det bästa snowboards spelet som finns. Det som gör spelet så bra är att man kan vara så många olika gubbar och spela på jätte många olika banor. Själv klart blir spelet också bra för att grafiken, spelkänslan och ljudet är så himla bra. Det bästa med hela spelet är att man kan köpa så många olika saker. Så jag kan verkligen rekomendera er att köpa spelet om ni gillar snowboard och har playstation2.

Betyg till spelet
Grafiken är jätte bra man ser hur bra som helst. Så därför får grafiken en 8a av mig.

Spelkänslan är super duper bra för att man lever sig in i spelet som om man var där själv. Så därför får spelkänslan en 9a av mig.

Ljudet är hur bta som helst man kan lyssna på en massa olika låtar, och så hör man jättebra. Så därför får ljudet en 8a av mig.

Hållbarheten är hur nra som helst man kan spela detta spel i år utan att tröttna. Så därför får hållbarheten en sol klar 10a av mig.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9