Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Spyro: Enter the Dragonfly

Playstation 2
Spyro: Enter the Dragonfly
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    29 november 2002
  • Utvecklare
    Equinox Digital Entertainment, Check Six Games
  • Antal ägare
    165
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.5 7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 24/12 -10 01:01

Handling / story / vad man gör i spelet
Drakens år håller på att ta slut, när Dragon Elder ska meddela att drakens år är slut så kommer det några personer, och de tar med alla 'Dragonfly's'! Utan dem är det ingen som helst meningen med 'Drakens år'. Därför, måste du ta rollen som den lilla orädda draken, vid namn Spyro! Till din 'hjälp' har du Sparx som är en liten slags trollslända som följer med dig överallt i vått och torrt!

Det finns alltid olika vänner att möta på varje 'bana/nivå' det finns även minispel som kanske går ut på att skjuta ner flygplan?

Spyro har fyra olika 'eldkrafter' som han kan skjuta/spruta;
Vanlig eld, Iseld (som fryser fast motståndaren), Blixteld och bubblor. Det finns även olika slags dragonfly's på varje bana/nivå som du ska samla in, vissa är fria och andra inte. De som är fria ska du skjuta bubblor på, så att du 'fångar dem'.

Det finns hela 90 stycken dragonfly´s att samla! Istället för att samla pengar samlar man olika slags diamanter som finns i olika färger och är värda olika mycket som.

Det finns alltså 9 banor som du ska klara av och 90 dragonfly´s att samla, även en 'boss' väntar på dig...

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar spelet väldigt mycket, och det var även mitt första PS2 spel. Det är synd att spelet är så kort men det är ändå roande, jag har spelat spelet om och om igen.
Det är inte så jättesvårt, men på de sista banorna är det ganska svårt att samla in alla dragonfly´s, som finns på just den banan.

Det finns mycket som är nytt som alltså inte fanns med i de förra Spyro-spelen. Jag tycker aldrig att det blir så särskilt långtråkigt heller eftersom det finns ganska mycket att göra!

En dålig sak med spelet är att när det laddar så tar det jättelång tid, och det är inte alls kul att vänta på!

Betyg till spelet
Grafiken förtjänar 7/10, den är inte så superbra, men den duger och lite där till, och det är det viktigaste! Miljön är ganska detaljerad och för övrigt snygg, även alla de olika karaktärerna i spelet ser väldigt bra ut!

Har man bra fantasi så går det att leva sig in i spelet, men jag klarade inte riktigt det då jag faktiskt inte har så bra fantasi. Det är ännu svårare då det laddar jättesegt!
7/10!

Rösterna är bra och ljudeffekterna också!
När Spyro kanske blir skadad så låter det lite komiskt och roande men ändå ganska realistiskt och musiken är lugn. 9/10!

Spelet är väldigt kort, det är synd. Men bär jag klarade ut det helt så spelade jag bara om allt! Det finns ju ganska många minispel och många dragonfly´s att fånga!
Men det är heller inget spel som man tröttnar på efter en vecka.
8/10.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7