Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Spyro: A Hero's Tail

Playstation 2
Spyro: A Hero's Tail
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    3 november 2004
  • Utvecklare
    Eurocom
  • Antal ägare
    91
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 7.7

Speltest av Spyro_lover

Inskickad av Spyro_lover den 08/07 -05 17:53

Handling / story / vad man gör i spelet
I Spyro a hero´s Tail ska man förstöra såkallade Dark gems som Draken Red har lagt ut. När du har förstört alla på en bana öppnas en annan. Man ska också samla på Light gems och drak ägg. Light gems kan du hitta eller få på minispel. De används till att öppna hemliga ställen och aktivera maskiner, de finns 100 stycken på hela spelet. Drak äggen får du också genom att klara minispel eller att du hittar dem. det finns 8 olika sorters ägg som har olika mönster, men det finns 10 av varje sort, alltså sammanlagt 80.

Vad jag tycker om spelet
Spyro a hero´s tail är ett roligt spel för alla åldrar. Det är inte för lätt eller för svårt. Jag vill bara varna er!! om du ska dra ut ditt memory card, se till att ditt PS2 är AVSTÄNGT!! annars raderas allt du har spelat så att du får börja om spelet. Det hände mig förut och allt försvann. I varje Dragon Realm finns det några minispel. Klarar du den enkla nivån får du ett drak ägg, klarar du den svåra får du en light gem. Det finns olika minispel, ett där man är mullvaden Blink och ska förstöra små dark gems, såkallade dark shards. Ett spel är man Sparx på där man ska ta sig till slutet av tunneln där man får en belöning. på några spel är man är Spyro. Sedan finns det speedway banor som man är Sgt byrd på.

Betyg till spelet
Grafiken får en 10:a för att färgerna är härliga och dem får spelet att se verkligt ut.
Spelkänslan får en 10:a för det är ett jätteroligt spel och det tar inte slut så fort utan man får kämpa lite.
Ljudet får en 10:a för att Musiken är härlig och man blir glad av den. Sedan är det roliga ljudeffekter.
Hållbarheten får en 9:a för att om man drar ut memory cardet när PS2:an är på så raderas allt, och det är ju inte så kul. Men det tar inte slut så fort, så att man får några roliga stunder framför tv:n :)

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10