Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Spider-Man 2

Playstation 2
Spider-Man 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    28 juni 2004
  • Utvecklare
    Activision, Treyarch
  • Antal ägare
    384
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.5

Speltest av AnkAN87

Inskickad av AnkAN87 den 15/05 -05 18:24

Handling / story / vad man gör i spelet
I spelet Spider-Man 2, spelar man som superhjälten Spider-Man, ska man hjälpa folk som råkat illa ut som t ex blivit rånad eller kanske blivit bestulen på bilen. Man får sina uppdrah på gatan av folk som har sett vad som har hänt osv. Man får "hero points" när man hjälpt någon. "Hero Points" är poäng som du ska spara på ifall du ska komma nån vart i spelet. Spelet kan vara lite svårstyrt i början men när man har lärt sig blir det lättare.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är ganska kul eftersom jag gillar Spider-Man filmerna. De som inte har sett filmerna kommer nog ändå att tycka det här spelet är roligt. Det är lite dåligt att man hela tiden får samma uppdrag, så jag kan inte spela det här spelet i mer än en timma i sträck. Det är också lite dåligt förklarat hur man ska göra för att t ex hoppa lite längre och springa snabbare, det får man istället komma på själv.

Betyg till spelet
Grafiken är inte speciellt bra, jag blev överaskad över att det var så dålig grafik i spelet. Spider-Man känns lite stel i när man ska slåss mot sina motståndare. Spelkänslan dras ner eftersom det är massa störande frågetecken som man måste trycka på för att få information osv. Ljudet är rätt ok, fast inget som gör det riktigt bra. Hållbarheten är inget vidare eftersom det är samma uppdrag hela tiden, till slut tröttnar man.

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 7 Grafik: 6 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 8