Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sly 3: Honour Among Thieves

Playstation 2
Sly 3: Honour Among Thieves
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    18 november 2005
  • Utvecklare
    Sucker Punch
  • Antal ägare
    283
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.8

Speltest av ssjvegeta88

Inskickad av ssjvegeta88 den 12/05 -07 10:45

Handling / story / vad man gör i spelet
Sly, mästertjuven vars föräldrar blev mördade av robotugglan Clockwerk, träffar en dag en man vid namn McSweeny, som berättar att han en gång var medlem i Slys fars tjuvliga och att Slys förfäder samlat stora rikedomar i ett valv på ön Kaine. Et valv som endast en Cooper kan öppna. Sly beger sig dit, men upptäcker att en ondskefull man tagit över ön och försöker bryta upp detta valv. För att ta sig in behöver han inte bara samla ihop det gamla gänget igen, utan också rekrytera nya medlemmar.

Vad jag tycker om spelet
Sly och hans vänner är tillbaka i detta sista(?) spel i serien, som också är det bästa hittills. Tjuverimätaren från förra spelet är kvar, och flera av de gamla specialförmågorna är kvar, även om vissa av dem har förbättrats/bytt ägare. Ficklampsvakterna är dock mer lätthanterliga i detta spel, vilket är bra, eftersom man i förra spelet inte kunde göra annat än fly när man blev upptäckt.

Betyg till spelet
Grafiken är om möjligt bättre än i tvåan. Jag hittar inga som helst svagheter på den punkten.
Spelkänslan är också bra. Sly med vänner är lättstyrda och alla huvudmedlemmar kan nu råna skurkar på sina egna sätt. De områden man är på är också tre gånger så stora som i tvåan. Ett klart plus. Det som irriterar mig är att vissa få uppdrag är orättvist svåra, och för att klara spelet till 100% måste man göra om det, med stora handikapp. Jag saknar också möjligheten att samla byten. De säljs så fort de lämnat vaktens ficka.
Ljudet är fortfarande superbra. Musiken sänks fortfarande vid tillfällen då Sly närmar sig en vakt och ändras vid upptäckt.
Hållbarheten är mycket bättre än i ettan och tvåan. Man kan göra om ett uppdrag precis som det var första gången man gjorde det. Dessutom kan man göra vissa uppdrag med handikapp som t ex tidsgräns eller halvfull hälsomätare. Däremot kan man inte spela om en episod från början utan att börja om hela alltihopa.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8