Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sly 3: Honour Among Thieves

Playstation 2
Sly 3: Honour Among Thieves
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    18 november 2005
  • Utvecklare
    Sucker Punch
  • Antal ägare
    283
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.8

Speltest av _twister_

Inskickad av _twister_ den 11/02 -07 10:41

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet går ut på att man skall komma in i Sly's förfäders skattkammare som bara kan öppnas av en Cooper. Skattkammaren ligger på en ö som inte finns på kartan. Men när Sly pratar med sin pappas gamla medhjälpare så får han veta var den ligger. Men när Sly och Bentley (Murray har lämnat gänget) kommer till ön så har en galen vetenskaps man vid namn Doktor M. Han har köpt ön och förvandlat den till en borg med murar laser kanoner m.m. Doktor M vill ta sig in i Cooper valvet (som det heter) med borrar m.m. Så nu måste sly och bentley få med sig murray och några fler skurkar i gänget för att kunna ta sig in i cooper valvet.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet var bra det var ganska mycket spänning tycker jag. Det var ganska svårt men ändå inte för svårt. Jag tyckte att miljöerna var väldigt värkliga med alla båtar buskar m.m. Karaktärerna var också väldigt bra man kan till och med vara Carmelita och Dimitri med flera. Och om man tröttnar på alla uppdrag så kan man ju alltid spela multiplayer mot en kompis.

Betyg till spelet
Jag tycker att grafiken var väldigt med alla båtar, buskar, hus m.m så grafiken får en 10:a. Spelkänslan var väldigt bra det kändes nästan som att man var sly eller någon av dom andra karaktärerna. Ljudet var också väldigt bra man hörde värkligen när dom hoppade eller när dom landade efter ett hopp. Hållbarheten var helt strålande jag kunde sitta och spela i flera timmar utan att trönta specielt när det finns mini spel som man kan spela och att man vet att man kan förbättra sina förmågor så vill man bara fortsätta att spela för att se vad nästa uppgradering kan bli.

Totalbetyg: 5 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5