Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











SingStar Svenska Hits

Playstation 2
SingStar Svenska Hits
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    3 augusti 2005
  • Utvecklare
    Sony Computer Entertainment
  • Antal ägare
    179
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.5 7.1

Speltest av AngelOfGames

Inskickad av AngelOfGames den 04/01 -06 11:08

Handling / story / vad man gör i spelet
Nu har Sony´s storsäljande karaoke spel kommit i en svensk utgåva med 30 svenska hits. Med artister som Lena Philipsson - Det gör ont, Anna Book - ABC, Mauro Scocco - Sarah, Magnus Uggla - Värsta grymma tjejen med mera. Spelet innehåller även ett par utländska artister som Robbie Williams - Let me entertain you, Kylie Minogue - In your eyes, Outkast - Roses. Spelet har 5 olika spellägen man kan köra, Fri sång - Sjung en sång ensam, Skicka micken - Du och några vänner kör olika omgångar med olika låt typer, Battle - Kör emot en kompis den med mest poäng vinner, Duett - Kör en låt tillsammans med en kompis, Solo sång - Sjung en låt utan att få poäng. För varje låt så finns det en topp 5 lista.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är riktigt roligt om man gillar att sjunga. Men det är lite för få låtar att välja på, tio låtar till skulle vara roligt. Spelet har ett väldigt smart tonläge som bedömer poängen. Så det gäller att sätta tonerna rätt för att få poäng. Det som är roligast med Singstar är det att det finns många lägen man kan köra. En sak som är lite tråkigt med spelet och det är att man inte kan stänga av artisten så den inte sjunger, för det förstör lite den där karaokekänslan.

Betyg till spelet
Grafik 7/10: Spelet har ingen grafik direkt så det är svårt att bedöma. Men det får en 7 så helheten av betyget blir på ett ungefär.
Spelkänsla 8/10: Mycket bra spelkänsla när man försöker hålla tonerna rätt.
Ljud 9/10: Mycket bra ljud men det får inte full pott för man inte hör sig själv sjunga.
Hållbarhet 7/10: Svårt att sätta också det är ju inget spel man spelar om och om igen. Men det får en 7 för när man väl har kommit igång så är det svårt att sluta.
Gillar man att sjunga så är det här definitivt ett spel man ska ha.

Totalbetyg: 5 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5