Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSingStar Legends

Playstation 2
SingStar Legends
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  27 oktober 2006
 • Utvecklare
  Sony Computer Entertainment
 • Antal ägare
  53
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.1 7.8

Speltest av GinnyEvans

Inskickad av GinnyEvans den 18/01 -07 23:57

Handling / story / vad man gör i spelet
I Singstar Legends så får du (liksom alla andra singstar-spelen) välja en sång att sjunga till, sjunga till den sången och skriva ett artistnamn, så ser man hur högt på topplistan man hamnar. Det går alltså endast ut på att man ska sjunga till någon sång (Tex Pappa don´t peach) så får man mer i sin stjärnmätare beroende på hur bra man sjunger.

Vad jag tycker om spelet
Kul, men ibland lite trist. Det är synd att man bara behöver säga "Aaaaaah" (i rätt tonart helst) för att få fullt i stjärnmätaren när man sjunger en sång. Singstar har även med sånger som ingen lyssnar på längre, och alla sånger är på engelska! Man borde även få köra något slags sångspel och inte bara sjunga efter en text under en musikvideo.

Betyg till spelet
Grafiken, tja det är inte så mycket som är ritat i spelet, det är mer riktiga bilder och musikvideos. Men, det finns ju lite som är ritat, och det är rätt okej, en åtta. Spelkänslan, tja, den är lite svag men samtidigt hög. Man får ju inte direkt "spela" man får mer "sjunga." Men, spelkänslan får 7. Ljudet, kommer endast ifrån låtarna man sjunger till. Och de låtarna är bra, så det blir en åtta. Hållbarheten, svårt att få stjärnmätaren hög, så det blir även en åtta där också.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7