Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











SingStar

Playstation 2
SingStar
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    21 maj 2004
  • Utvecklare
    Sony Computer Entertainment
  • Antal ägare
    121
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.6 9.6

Speltest av Solemma

Inskickad av Solemma den 19/09 -05 08:03

Handling / story / vad man gör i spelet
SingStar går ut på att man ska sjunga (Vilket är lätt att förstå =P) Man kan få poäng från 0-10000. Man ska sjunga efter olika "linjer" som kommer upp på teveskärmen. Det gäller att komma rätt i "linjerna", då får man mest poäng. Det är nästan helt omöjligt att få 10000. Mitt rekord är på 9600, och den låten har jag kört typ 1000 gånger. Det sämsta betyget man kan få är "Tondöv" och det bästa är "Singstar".


Det finns tre SingStar som jag känner till:

Singstar party - Det första. Här är det rätt många gamla låtar. Men några nya har kommit med.

SingStar svenska hits - Här kommer låtar på svenska! Det finns några låtar på engelska, men majoriteten är på svenska.

SingStar pop - Det här spelet har inte jag... Det jag känner till om den är att alla låtar är på engelska, och att den verkar bra.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är kanon! Man lär sej flera låtar utantill efter ett tag, och alla låtar har musik videon i bakrunden. I dom två första spelen är alla låtar på engelska. Därför var det lite svårt med att sjunga rätt text för henne (hon är bara 7år). Det var väl det enda dåliga =). Jag tycker absolut att man ska köpa det här spelet om man gillar att sjunga!

Betyg till spelet
SingStar är helt klart min favorit på PS2. Det är lätt att "yla med" i dom flesta låtarna. Sen finns det lite svårare som man först klarar efter en stunds träning.

Det är viktigt att inte bryter ihop efter man har fått "Tondöv" på en låt man verkligen har gett allt förta gången man sjunger den (det har hänt mej =P).

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10