Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











SingStar

Playstation 2
SingStar
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    21 maj 2004
  • Utvecklare
    Sony Computer Entertainment
  • Antal ägare
    121
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.6 9.6

Speltest av Goliat_cool

Inskickad av Goliat_cool den 07/09 -05 10:17

Handling / story / vad man gör i spelet
Singstar är ett jättekul spel där man ska sjunga olika låtar. Man väljer en låt och så lyser det på en text som man ska sjunga. Det är jättebra grafik och känsla. Det finns olika låter som t ex avril lavinge complicated och good charlotte med mycket mer. Man kan även sjunga karriär där man sjunger och ska få så mycket poäng som möjligt. Du bor i city och ska bli en riktig sing star! Man kan också sjunga 2 spelare.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är ett jätte bra spel med stor känsla och många möjligheter. Man kan ju spela 2 spelare så det är ett bra spel för hela familjen. Har du bra rös? i såna fall kommer du älska det här spelet. Det gör du nog även om du inte har så bra röst. Det gäller att sjunga så det är jätte kul. Jag gillar singstar helt enkelt.

Betyg till spelet
Jag tycker om att se hur många poäng man får och det är kul. Jag gillar att få berömmelse på karriären och spela 2 spelare. Man kan spela mot tv:n också om man vill. Jag gillar verkligen att sjunga. Så man måste ju följa med texten. Om du köper ett singstar spel behöver du mikrofoner som du kan köpa i samma paket.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10