Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Silent Hill: Origins

Playstation 2
Silent Hill: Origins
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    4 mars 2008
  • Utvecklare
    Konami, Climax
  • Antal ägare
    4
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 10

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 06/12 -08 10:53

Om du har två sjuksköterskor emot dig så backa bakåt och sedan tar du och kastar en Trådlös-TV på dessa sjuksköterskor. Det gör du genom att Trycka på högerknappen på Playstation 2-kontrollen och sedan kommer det komma upp en meny där du kan välja alla vapen du plockat upp, och där kommer du se en TV som du kan kasta.

Bra vapen som du kan ha användning av:

Tesla Rifle: Detta vapen är det starkaste i spelet, om du skjuter en sjuksköterska så kommer hon dö direkt, om du skjuter ett monster så kommer monstret ramla ned på marken, sedan är det bara att du håller in R1 och släpper R1 då du sedan ska hålla in knappen X för att döda detta monster.

Reedemer: Detta vapen är också väldigt starkt, men det är inte starkare än Tesla Rifle. Men detta vapen kan du döda sjuksköterskorna på ett skott. Men monstren dödar du genom att skjuta tre skott och sedan är monstret dött direkt.

Om du har problem med dörrar som är låsta så ska du klara olika pussel för att låsa upp dessa, för annars går det inte att låsa upp dessa dörrar. Du kan försöka 10 gånger att få upp dessa dörrar, men det hjälper inte, du måste klara pussel som Travis tar emot och då kommer det så klart att gå att öppna dessa dörrar.

Detta ska du göra när du möter en boss. Använd aldrig något vapen i de första bossarna, men sista bossen och näst sista använd en Tesla Rifle för då dör dem lättare. Men ett tips, använd aldrig vapen i början av spelet, du bör spara dessa senare i slutet av spelet. Det gör jag iallefall.

Om du ska använda en vapen så använd trådlösa-TV:n och lampor för att kasta på dessa fiender du möter.

Om du är karaktären Lisa i Silent Hill: Origins så gör såhär för att kunna använda dig av Tesla Rifle:

Gå till rum 302 och sedan ser du en spegel i det rummet som du går in i, alltså 302. När du är vid spegeln så tryck på "X" på Playstation 2-kontrollen så kommer Lisa komma till den onda sidan, och precis bredvid dig ser du en Tesla Rifle som du har användning för.

----------------

Om du vill ha svårighetsgraden "Easy" på Silent Hill: Origins måste du klara av spelet på Normal och Hard, och då kommer "Easy Mode" att låsas upp.

Detta kan du bara göra med Travis, inga mer karaktärer.

Fusket har betyget 1 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.