Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Shin Megami Tensei: Lucifer's Call

Playstation 2
Shin Megami Tensei: Lucifer's Call
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    1 juli 2005
  • Utvecklare
    Atlus Co.
  • Antal ägare
    13
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 9.8

Speltest av Waryogi

Inskickad av Waryogi den 16/12 -05 18:54

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om en student som ska hälsa på sin lärare på sjukhuset. Där blir han indragen i en sekts plan att förstöra världen för att sen återföda den. Planen går i verket och alla människor på jorden dör. Världen ligger nu i ett mellanstadium där bara demoner kan leva. Innan världen gick under fick hjälten en parasit som kallas magatama. Den förvandlade honom till en demon.

Vad jag tycker om spelet
Det finns såå många möjligheter i spelet. Du kan lära din hjälte olika attacker genom att "Äta upp" olika magatama. En av dom saker som är bäst är det att du kan rekrytera nästan alla fiender i spelet inklusive bossar, vilka du sen kan mixa ihop till ännu kraftfullare demoner. Om du vill kan du också gå igenom ett gigantiskt sidouppdrag för att skapa en annan sorts värld. Eftersom du kan välja vilken sorts värld som ska skapas genom att svara på olika frågor kan du utvinna din personlighet genom att svara med din åsikt på varje fråga. Det ger en helt annan stämning till spelet.

Betyg till spelet
Grafik
Kunde inte ha varit bättre! Cell shadingen får det hela att skapa en sån mörk och mystisk stämning. Man vet aldrig vad som ligger bakom nästa hörn.

Spelkänsla
Herre gud! Ibland känns det faktiskt som att jag är i spelet. Det faktum att man kan skapa sin egen värld beroende på ens åsikter i livet får en verkligen att bli ett med karaktären. Det försämrar inte heller stämningen att alla fiender är hämtade ur olika mytologier. Däremot skulle inte jag köpa spelet om jag inte kunde engelska.

Ljud
Inte mycket att säga. Helt enkelt perfekt.

Hållbarhet
Efter att man har klarat spelet är det ganska tacksamt att köra igen om man vill skapa olika världar men däremot finns det oenliga saker att göra på en genomgång.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10