Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Shaun Palmer's Pro Snowboarding

Playstation 2
Shaun Palmer's Pro Snowboarding
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    11
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 5.5

Speltest av Rooney

Inskickad av Rooney den 05/07 -05 12:05

Handling / story / vad man gör i spelet
Du väljer en karraktär du vill spela med. Tex Shaun Palmer och ska köra olika snowboardbanor. Det är värkliga trix och inga trix som på SSX Tricky. Man ska få så mycket poäng som möjligt och ta vissa saker på banan så man kan låsa upp nya banor. Precis som på Tony Hawk ska man klara uppdrag. Du kan även skapa din egna spelare och så kan man fylla i vad dom ska vara bra på. Det finns speed, spin ollie och några till. Man kan välja brädor med. Det finns mycket snygga brädor.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är ganska bra. Det är kul att det är värkligt och inte massa trix som inte går att göra i värkligheten. Jag tycker det är bra att det finns många saker att välja mellan som tex banor, brädor, spelare. Det är kul att man kan skapa egna spelare emd. Det som är synd är att dom typ bara har två dresser att välja mellan så alla ser typ lika dana ut om man skapar flera.

Betyg till spelet
Grafiken är Halvbra. Det är inte så bra så att man ser hela formatet. Liksom det är ingen 3D.

Ljudet är Okej. Orka höra samma musik hela tiden är inte så kul. men annars är det fint ljud.

Spelkänslan tycker jag är bra. Fast det beror helt på vad man gillar för typ av spel. Gillar du snowboard så är detta ett bra spel för dig.

Hållbarheten är halvkass. Jag hade Shaun Palmer's Pro Snowboarding till Game Boy Advance och till Playstation 2 och nu har jag sålt båda dom. Det är inte så ul på längden. Spelet är riktigt svårt att klara.

Totalbetyg: 5.5 Ljud: 5 Grafik: 6 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 7