Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Shadow of the Colossus

Playstation 2
Shadow of the Colossus
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    17 februari 2006
  • Utvecklare
    SCEI
  • Antal ägare
    75
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.6

Fler fusk

Fusk

Inskickat av SephNGamer den 26/03 -08 19:14

Vad lösningarna är på colosserna:

Den första Colossen= Den fule:

Hitta hår på hans ben, klättra upp på håret och stick svärdet i honom så att han böjer sig ner. Fortsätt att klättra och sticka svärdet tills du kommer till huvudet. Det finns en blå sak som man kan hitta på huvudet och om man hittar den och sticker svärdet i honom med full kraft tappar han massor med liv!

Den andra= Den konstiga tjuren:

När den böjer upp bena, skjut då honom under fötterna med pilbågen. Klättra sedan upp på honom vid en av fötterna och hitta det blå märket på huvudet sedan är den på rumpan!

    Den tredje= Den stora fula jätten!

Stå på en rund platta som finns på slag fältet och hoppa undan när han slår med vapnet, då ser du att en sak ramlar av från hans arm.
Försök hoppa upp på hans vapen och ta dig till huvudet, stick svärdet så att märket försvinner till magen och stick honom där tills han dör.

Den fjärde= Stora saken med spetsiga ben och flätor:

Spring till det små kullarna och spring under dem, vänta tills han följer efter dig och lägger sig på kullen för att vila, då kan du hoppa upp på hans svans och klättra och sen hugga!

Den femte= Den där fågeln:

Reta honom med att skjuta honom med pilbågen tills han flyger emot dig, hoppa upp på den ena vingen och hugg på det blåa märket! Sen finns märket på den andra vingen sedan på huvudet.

Den sjätte= Den stora skäggiga gubben: Happa över några murar, Göm dig sedan under ett tak och vänta tills han böjer ner sitt huvud för att titta var du är. Hoppa upp på skägget och hitta det blåa märket!

Den sjunde= stora ormen i vattnet:

Hoppa på stjärtfenan och börja klättra tills en av hans gula saker som han har, ställ dig framför den och hugg, fortsätt så tills du kommer till huvudet och börja hugga på det blåa märket! Tips! När du är på ytan med fisken stå upp så att du får mer luft och klätter kraft.

Den åttonde= Saken som klättrar på väggar och skjuter saker:

Se till att du har retat honom, få honom att klättra på väggarna sen så skjuter du honom på benet där han är lite gul, då hamlar han på mage och du kan hugga på det blåa märket!

Den nionde= Den sega sköldpaddan:

Få honom att gå på en vatten stråle så att han faller ihop helt och hållet, klättra upp på hans mage och hitta det blåa märket!

Den tionde= Sandmasken:

Hoppa på hästen och se till att ormen jagar dig ( Håll in pilbågen och rikta den mot honom ) Efter en stund så öppnar han ögonen då ska du skjuta honom i ögat! Då kör han in i väggen och du kan klättra på honom och stick i det blåa märket! P.S. Om inte märket finns där måste du skjuta honom igen!

Den elfte= Saken som är ful och stångas:

Hoppa upp på en pelare med eld på och se till att han stångas där, då ser du att en pinne ramlar ner då ska du se till att du bara har händer och springer till pinnen och tar upp den. Tänd eld på pinnen och spring emot honom, han backar bakåt mer och mer och mer tills han ramlar ner för ett stup och en sak på ryggen åker av. Då kan du om du vill hoppa på hans rygg enda från stupet om du vill, gör du det så vänta tills han har sprungit tillbaka men håll fortfarande fast! Senare kan du hugga på det blåa märket.


Den tolfte= vet inte vad den föreställer:

Simma tills du kommer till ryggen, klättra där. När du är vid huvudet ska du slå på stengrejerna som lyser, man kan hjälp av dem styra colossen till en av sten husen du ska vara ovanpå ett sådant. När du är där så hoppar saken upp för att nå dig. Hoppa upp på magen och stick på märket!

Den trettonde= Stora ormen som flyger:

Skjut honom på några saker som ser ut som påsar. Skjut honom på alla 3 påsar då tar han ner armarna, rid på hästen tills du kommer till en av armarna och hoppar på en och klättrar till en sak där det blå märket som sedan försvinner till en annan sak. OBS! Inte vid huvudet!

Den fjortonde= Lilla hunden som stångas:

Spring till saken som ligger på marken och hoppa till en pelare du klättrar på grejer tills du kommer till en pelare, klättra längst upp!
När du är där, skjut på honom så att han stångas på pelaren, då ramlar den ner och du kan klättra vidare… Fortsätt tills du har vält en pelare så att den krossar en väg! När du är där ska du klättra upp till ett ställe ovanför dig. Skjut på honom tills han stångar en pelare som håller upp allt, då får den stenar på sin rygg sedan hoppar du på hans rygg och sticker på märket tills han dör.

Den femtonde= Stora gorilla saken:

Ställ dig på en platta som det finns en liten kant på, lura honom att slå där så att du kommer upp! Få honom att slå så att stenar åker ner, hoppa upp och hitta trappan på höger sida, klättra till bron och få honom att slå sönder den och gör samma sak på den andra bron, hoppa sedan på honom och stick på märket sedan på armen där han håller vapnet, klättra ner där tills stenen kommer och hugg! Klättra sedan ner så finns märket på hans hand, stick där så vinner du!



Sista= Stora saken som skjuter saker och tar ett år att klara!

Spring genom små gångar och ställ dig vid hinder. När du kommer ut börja klättra på berget och spring in i gången fort! Då hamlar du under honom och kan börja klättra när du kommer till magen, stick honom där så tar han fram sin hand, hoppa till den och klättra. Klättra till en spricka och hugg där, så kan du klättra på hans andra arm. När du är där, skjut på axeln! Så tar han handen ditt, då är det ingen konst att hugga på det blåa märket som är på huvudet.

===

Var du hittar colosserna:

Kolla på kartan så hittar du.


1.F-5
2.F-3
3.E-2
4.G-5
5.H-4
6.D-6
7.D-1
8.G-6
9.D-3
10.B-4
11.F-1
12.G-2
13. E-6
14. C-2   
15. G-1   
16. F-8


Hoppas det hjälpte!

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.