Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Shadow of the Colossus

Playstation 2
Shadow of the Colossus
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    17 februari 2006
  • Utvecklare
    SCEI
  • Antal ägare
    75
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.6

Fler fusk

Tips

Inskickat av SOCKERKORN den 13/07 -07 08:39

Hur man klarar av vissa colosser.

Fyran: Gå in i en av tunnlarna och vänta en stund. När du tycker det är dags byter du tunnel. Om du har tur kommer han att kika in i den andra tunneln som du var i förut och då springer du på den tunneln och hoppar till hans fläta. Hans märke ligger på huvudet.

Nian: Rid på hästen och locka honom till vattensprutorna som finns lite överallt. Sprutorna ska träffa hans mage. (där det är päls) Sen skjuter du hans fötter med pilbåge. Då kommer han att falla omkull. Klättra upp till hans huvud där märket ligger.

Tian: Rid på hästen med full fart. När han jagar dig ska så tar du fram pilbågen och skjuter på en av hans stora ögon. (rid fortfarande med full fart) Då kommer han att bli blind och rid åt ett annat håll. Till slut kommer han att träffa klippan och bli still ett tag. Han har två märken på ryggen.

Tolvan: Simma till hans rygg och klättra upp där. Klättra upp till hans huvud. Han har sina tänder där. Slå på den vänstra så åker han till vänster och slå på den längst fram så åker han rakt fram och slå på den högra så åker han åt höger. Styr honom mot en grej som ser ut som ett torn eller nått. Hoppa dit från honom så kommer han bli arg och ta hans händer dit. Då kommer även hans mage som var under vatten komma upp. Hans märke är där så hoppa dit.

Den fjortonde: Leta efter ett rasat torn. Klättra på upp på den. Från den kan du klättra upp på en annan sak. Från den saken kan du klättra upp till ett annat torn. När du är på det tornet ska du skjuta på honom med pilbåge så kommer han få bli arg och slå tornet så det rasar. Nu ska du bara gå från det rasade tornet och klättra upp på en ny sak. Sen ska man bara fortsätta så tills man kommer till det sista tornet Låt honom slå sönder det också. Det kommer att rasa på en mur. Klättra upp på muren. Skjut pilbåge på honom där så han slår sönder det också. En del av muren kommer att rasa på honom. Han kommer att tappa en del av hans rustning. Hans märke ligger på ryggen. Du ska klättra upp på nått högt och han försöker slå det. Han kommer att bli medvetslös en stund och då kan du klättra upp på honom.

Den sextonde: När man börjar så finns det en tunnel som åt höger. Gå dit och ner i tunneln. Till slut så kommer man till ett ställe där man ska upp. När man kommer upp finns det såna där kyrkogård stenar som skyddar dig. Fortsätt åt höger. Gå bakom alla kyrkogårdstenar så kommer du till nästa tunnel. Gå igenom den. Sen kommer man till ett ställe och ska upp igen. Det finns kyrkogård stenar igen. Gå åt höger bakom dom. När du kommer till den sista kyrkogård stenen så ska du försöka springa bakom den men rulla sista biten. Gå ner i tunneln. När du kommer upp till den har du kommit till kolossens fötter. Bakom hans fötter finns en grej man kan klättra på. Nu har du kommit till kolossens kjol som är som ett torn. Fortsätt klättra på den. Klättra till hans rygg. Det finns ett litet märke där. Slå på det. Han kommer att ta handen dit. Hoppa till hans hand och stick på den några gånger så kommer han ha den still. Gå till hans arms högra sida så kommer han ta armen längre bort från huvudet. Gå fort tillbaka till armens vänstra sida. Han kommer att ta handen tillbaka nära hans huvud. När du tycker det är dags hoppar du från armen till hans platta när hans huvud. Hans märke ligger på huvudet. När du sticker kan du försöka inte sticka på märket utan bakom det. Då kommer det inte hända nått när han försöker skaka av dig

Fusket har betyget 7 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

SOCKERKORN den 16/07 -07 10:20
Förklaring varför jag inte skrev om alla kolosser:Orkade inte. Förklaring varför jag inre skrev om 15:Nån hade redan skrivet bra om den

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.