Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Shadow of the Colossus

Playstation 2
Shadow of the Colossus
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    17 februari 2006
  • Utvecklare
    SCEI
  • Antal ägare
    75
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.6

Fler fusk

Guide

Inskickat av Fuska-nu den 05/04 -06 17:28

Hur du klarar av alla Colosserna!

DEN FÖRSTA COLOSSEN=hoppa upp på ena benet!Och hugg till! Collosen kommer sedan vråla av smärta.Medan han gör det så ska man klättra upp på han!Och sedan upp på huvudet där man hugger på de blåa saken!Till han är död.

DEN ANDRA COLOSSEN=Man ska typ skjuta med pilbågen!Jag tror att det var i ögonen eller i foten, kommer inte riktigt ihåg! Men när han man prickar honom!Så lutar han sig ner av smärta!Då är det bara att klättra upp!

DEN TREDJE COLOSSEN=Man ska reta colossen genom att gå och ställa sig på en platta!Och sedan visslar man!Colossen kommer att bli arg.Och slår med sin klubba i marken,när den är i marken ska man klättra upp på den.Och så ska man upp till huvudet och döda den.

DEN FJÄRDE COLOSSEN=Man ska gå och gömma sig i en av tunnlarna.Man ska vänta i tunneln tills colossen kommer och tittar ner med huvudet.När han hänger ner huvudet ska man hoppa upp på flätorna.Och så klättrar man upp.

DEN FEMTE COLOSSEN=Man ska ställa sig ute på en sån där platta och skjuta en pil mot colossen när han kommer flygande mot en! Så ska man hoppa upp på vingen.Och så klättrar man upp för att döda den.

DEN SJÄTTE COLOSSEN=Man ska springa bort till andra änden av salen! där man ska gömma sig i en liten ruin eller ett rum mera.Colossen hukar sig för att kunna se dig!När han gör det så ska du kasta dig upp i skägget på honom.Man ska klättra upp på huvudet och hugga till.Och sedan på ett till ställe! men ja kommer inte riktigt ihåg vart! kanske var det på magen!Iallafall var det inte så svårt att hitta.

DEN SJUNDE COLOSSEN=Ja har för mig att man skulle ut på nån platta eller nått liknande.Man ska iallafall bara hänga sig fast på colossen.Colossen simmar sedan ner i vattnet,när han är nere i vattnet så ska man bara hålla sig kvar! När colossen kommer upp till ytan igen!Så ska man klättra frammåt,och hugga med svärdet i alla blåa fläckar tills han dör!

DEN ÅTTONDE COLOSSEN=Man skjuta pilbåge på colossen från höjd.På varje fot tills han ramlar då ska man bara klättra upp på magen och hugga med svärdet.

DEN NIONDE COLOSSEN=man ska locka ut colossen tills han kommer ut på dem där vatten sprutarna.Han kommer att få vatten strålen på magen och ramla,då ska man bara klättra upp på honom och döda honom.

DEN TIONDE COLOSSEN=Man ska rida på hästen så snappt så möjligt!Colossen kommer därefter att börja jaga en.När colossen är precis bakom en så ska man skjuta pilbåge i ögat på colossen (från hästens rygg)Colossen kommer att få ont och åka rakt in i väggen!Sen är det bara att hoppa upp och döda den!

DEN ELFTE COLOSSEN=Man ska klättra upp på stenarna som ligger nära en eld!Då ska man sedan hoppa upp till elden!Colossen blir arg och stångar elden!Då kommer det att flyga ner en fackla,plocka upp facklanoch skräm colossen med den!Du ska försöka få honom att gå utför klippan!När han ramlar ut går hans rygg sköld sönder.Spring runt och klättra upp på en liten klippa.Där ifrån hoppar du ner på hans rygg och dödar honom.

DEN TOLFTE COLOSSEN=Göm dig för colossen,när han inte vet var du är så ska du klättra upp på hans rygg!Du ska sedan klättra upp på huvudet på han! dem där sakerna som lyser!Dem kan du använda genom att styra colossen vilket håll du vill att han ska gå!Du ska styra honom till ett ett av tornen!Du ska hoppa av och gömma dig bakom bordet eller va det är!Han kommer att hoppa upp på tornet då ska du hoppa över till hans mage för att sedan döda honom!

DEN TRETTONDE COLOSSEN=Du ska skjuta på påsarna på fågeln.När alla påsarna är sprängda, så åker fågeln nära marken och släpar i med,Jag tror det var en vinge!Då ska du klättra upp på colossen!Men du måste skynda dig att klättra upp på colossen! för det finns typ luckor på colossen!När dem är öppna så ska man hugga svärdet i det blåa! tills man har gjort det på alla!Då han dör.

DEN FJORTONDE COLOSSEN=Man ska först gå till colossen så han har sett dig!Sedan klättrar du upp på en pelarenär du till slut har tagit dig högst upp så skjuter du en pil på colossen så han vet var du är!Han kommer att stånga ner pelaren!När pelaren rasar hoppar du över till den andra!Och så fortsätter du tills du har kommit hela vägen fram till en stor vägg!När den sista pelaren har rasat in i väggen!Så ska man springa in dit man startade!Man ska stå där uppe och göra han arg så han stångar ner hela skiten.Då går han ryggsköld av då är det bara att klättra upp igen och hoppa på honom och döda honom.

DEN FEMTONDE COLOSSEN=Man ska gå och ställa sig på en platta nära väggen!Då kommer colossen föröka att döda dig genom att slå dig med handen!När han prickar plattan med handen så kan du hoppa upp en våning!När du är där uppe så ska du reta honom så han han slår med handen igen! då kommer han pricka väggen så stenar rasar ner!Då kan du klättra upp en våning till!Tills du är högst uppe då går du nästan hela vägen ut på en av broarna!Han kommer att slå med handen mot bron så att den rasar!Då kan du hoppa upp på hans rygg och döda honom!Hans första blåa mäsrke är på huvudet han andra är i handflatan på han ena hand!Det är ganska svårt att hugga i handflatan,men det går.

Den sista colossen har jag inte klarat av än!
mvh weaksamot!

Fusket har betyget 9.86 (13 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 13 kommentarer:

Baffe den 09/04 -06 16:11
tack,jättebra fusk.du får en stor 10:a

sabbat den 07/06 -06 15:53
skitbra fusk enligt mig :p men jag kan inte klara av att hugga i hanflatan ska man hålla inne R1 när man hugger eller ska man hugga vanligt?

D_19X den 02/07 -06 15:00
har du klarat sista colossen nu då?

colossus den 08/08 -06 00:09
heej kan du hjälpa me att hitta closs nummer 8 snälla?!

Warbandit den 23/09 -06 19:59
Om du inte klarar av sista bossen kan jag tala om det.
PS: kan du förklara mer grundläggande om hur man besgrar 9e bossen. försökt länge men klarar inte av det igen.

pretoner den 07/12 -06 19:04
samma här jag har fasnat på 9an och kommer inte längre h ur kommer man upp på honom jag har testat benen men klara inte det och magen kommer jag inte åt

shadow1 den 04/01 -07 19:41
:P Jag äger alla colloser!

timan den 08/03 -07 22:01
kllara 9an locka han på vatten sprutarna sen ska man skjuta han under fötterna sen ska du kllätra upp och döda honom.

fotbolljonte den 13/03 -07 15:48
Jätte bra !!
hjälpte mig mycket ;)

jekke888 den 08/02 -08 21:40
hur ksa man hänga sig fast på 7:an han typ elar en ju

jekke888 den 08/02 -08 21:57
behöver inte svara klara den precis

jekke888 den 08/02 -08 22:03
på sexan är det andra märket på ryggen

Namer den 30/04 -09 19:00
Har ni inte klarat alla kolosser eller?det är busenkelt!varför beskriver du inte kolosserna istället för t.ex DEN FÖRSTA KOLOSSEN=galet!

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.