Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Shadow Hearts: Covenant

Playstation 2
Shadow Hearts: Covenant
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    April 2005
  • Utvecklare
    Midway games
  • Antal ägare
    8
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
10 10

Speltest av crazy_88

Inskickad av crazy_88 den 21/09 -05 14:44

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spel börjar man som spelets ena huvudkaraktär Karin som ska med hjälp av en exorcist som heter Nicolai bli av med en demon som finns i en katedral i staden Domremy. Sättet man slåss på är som Final Fantasy förutom en detalj; man måste träffa rätt på en ring när man ska utföra en attack eller kasta en magi på en fiende.

Man kommer också att under spelets gång träffa många personer som man kan dra verkliga eller berömde påhittade personer men allt som händer dessa personer i detta spel har ingen koppling till dem i verkligheten. Spelet utspelar sig i första världskriget.

Vad jag tycker om spelet
Det var ett väldigt bra spel som har väldigt många etrafunktioner. Hur man slåss är ett bra sätt för den som tycker om RPG och minispel för att man ska träffa rätt i ringen.

Historien är bra upplagd och sättet som man tar sig fram är ett bra sätt för den som inte tycker om att springa i timmar bara för att ta sig till ett ställe som man måste till.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra och upphör aldrig att förvåna. Har aldrig sett så bra grafik i ett spel.
Spelkänslan är toppen, det känns hela tiden som om man är en del av spelet och det är en väldigt svår känsla att få med i ett spel.
Ljudet och musiken är bra och underhållande. Även detta kan inte sluta förvåna och förtjusa. Det är väldigt kul att man i ena stund hör lugn och skön musik för att sen möta en fiende och musiken har bytts till panikartande musik.
Hållbarheten i detta spel är en av de bästa och alla uppdrag som man kan göra utanför historien gör att spelet blir extra långt. Att man sen kan köra om det efter att man klarat ut det med det mesta man samlat på sig under föredetta spelomgång gör att man kan köra om och köra om det tills man har allt som finns.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10