Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Secret Agent Clank

Playstation 2
Secret Agent Clank
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    19 juni 2009
  • Utvecklare
    Sanzaru Games
  • Antal ägare
    1
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 10

Speltest av arro60

Inskickad av arro60 den 19/05 -10 11:59

Handling / story / vad man gör i spelet
Clank är på ett uppdrag och ska se efter vem som har brytit sig in i boltariemuseet. Vakterna hinner ifatt tjuven ochdrar av luvan på honom. Till sin förvåning ser Clank sin bästa vän Ratchet bakom luvan och då blir han orolig. Han kontaktar sin assistent och frågar om hon kan göra ett identitets test mellan Ratchet och tjuven och oturligt nog så visade testet att Rarchet var tjuven. Clank blir förtvivlad och tänker samla bevis på att Ratchet inte skulle göra nåt sånt. På tv sänds rapporter om att Ratchet, galaxens bästa superhjälte och heders prick tagit den värdefullaste kristallen i galaxen från boltariemuseet.

Ratchet vaknar i fängelset och det ända han kommer ihåg var att han borstade tänderna. Han försöker att prata med polis chefen men polischefen tror inte på Ratchet. Clank får reda på att en viss Kingpin har tagit kristallen och ska göra ett vapen som ska kunna förstöra allt och att Kingpin tänker bli kung över galaxen.
Galaxens populäraste superhjälte kapten Qvark berättar för ett fan som heter Barney om sina storslagna äventyr t.x då han tänkte stoppa en järndrake att förstöra en hel planet och då han kämpade mot den fruktansvärda knäckar knekten.
Barney skriver upp allt som Qvark berättar och Qvark får syn på att det står Kingpin på Barneys pappersblock. Qvark frågar vem Kingpin är och Barney ljuger och säger att det är en kompis till honom. Egentligen är Barney ute efter svaga punkter hos Qvark som han skicka vidare till Kingpin.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är super bra. Delvis är det lite annorlunda att se Clank i kostym och smarta förklednader och att se Ratchet i fängelse dräkt. Clank har en massa cool spion utrustning t.x raketskorna som gör att clank kan dubbel hoppa, flugerangen som kastar iväg flugor med sylvassa taggar och manchett bomben som är bra att slå ut starka fiender med.

Special uppdrag är en ny grej som är väldigt rolig t.x man kan åka motorbåt, racerbil, snowboard och dessutom flyga som Clank i jätte format. Skill points är något som alla Ratchet och Clank fans borde känna till och det kommer också med i det här spelet. i dom första 3 spelen är det inte så många skill points man kan få, bara ca 30 men i detta spel så kan man få 65 skill points som högst.

Betyg till spelet
Grafiken är toppen. färgerna är sköna och terängen är fin. 10

Spelkänslan är toppen, man lever sig in i spelet riktigt bra och figurerna och miljön gör det bara bättre. 10.

Ljudet är perfekt inspelat med karaktärerna och gör spelkänslan bättre. 10.

Hållbarheten är också som dom andra Ratchet och Clank spelen. Man vill bara spela igen och igen. 10.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10