Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Resident Evil Survivor 2: Code Veronica

Playstation 2
Resident Evil Survivor 2: Code Veronica
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    8 februari 2002
  • Utvecklare
    Capcom, Eidos Interactive
  • Antal ägare
    17
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.5 6.3

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 21/08 -08 11:53

Handling / story / vad man gör i spelet
För första gången någonsin på Playstation 2 så är Resident Evil fps. I det här spelet ska du ta dig igenom 5 stora banor och du kan välja om du vill spela som Stive eller Calire. Det man gör är att man ska försöka klara alla banor med så bra tid som möjligt. Du kan även spela på challange mode och där tar du dig igenom 3 olika banor och gör ett par uppgifter. Sen finns det ett mini spel som är bäst till att använda sig av ljus pistolen och det spelet går ut på att man ska skjuta små kryp.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här är ett bra spel. Fast Capcom har varit snåla med att inte lägga till röster i spelet. Sen är spelet väldigt kort jag har klarat ut spelet minst 11 gånger. Det finns inte så mycket att låsa upp. Spelet är roligare att spela med vanlig kontroll än med ljus pistolen. Jag tycker att alla Resident Evil fans ska köpa det här. Men om du inte är ett fan av serien så tror jag inte att du gillar spelet.

Betyg till spelet
Grafiken är inte alls så märkvärdig men den är riktigt bra för ett arcade spel. Dock så är det riktigt många glichtar i grafiken som inte är så mysigt att titta på. Spelkänslan är bra men efter man klarat den sista leveln så känner man sig lite tom och tänker, Har jag slösat 200 kronor på det här? Men sen när man låser upp dom andra spel valen så blir spelet genast mycket roligare och du kommer att ha en bra tid med spelet. Ljudet är bra bortsett ifrån att det inte är några röster i spelet. Hållbarheten är inte bra för att spelet är så kort och challenge levlarna klarar man på en dag. Det är bara uppgifterna som kan bli lite svåra.

mvh//mtx

Totalbetyg: 6.3 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 7